Dolar 32,2397
%0.12
Euro 35,0524
%0.13
Altın 2.502,380
%0.07
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hoş geldin 2018

Hoş geldin 2018

Yurdun dört bir yanında 2018'in gelişi coşkuyla kutlandı. Vatandaşlar ışıl ışıl sokaklarda bol bol fotoğraf çekilirken, atılan havai fişekler ise büyüledi

  • Ege Postası
  • 01.01.2018 - 00:12

Türkiye'nin dört bir yanında yeni yıl coşkuyla kutlandı. İstanbul'da kutlamaların adresi Taksim ve Nişantaşı'ydı.

Ankara Kızılay'da akşam saatlerinde toplanmaya başlayan Başkentliler, saatler gece yarısına yaklaştığında Güvenpark ve Kızılay Meydanı çevresinde kalabalıklar oluşturdu. Polis, Kızılay ile Güvenpark çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı.

Kutlamalarının her sene coşkuyla kultandığı Nişantaşı bu sene boş kaldı. Araç trafiğine kapatılan Nişantaşı’nda yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı görüldü.

NİŞANTAŞI'NDA SOKAKLAR IŞIL IŞIL

2018 yılına saatler kala İstanbul'un gözde semtlerinden Nişantaşı yılbaşına hazır. Vatandaşlar ışıl ışıl sokaklarda bol bol fotoğraf çekilirken, araç trafiğine kapatılan Nişantaşı'nda yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı görüldü.

Yılbaşı eğlencelerinin önemli merkezlerinden olan Nişantaşı süslemeleri ile ön plana çıkıyor. 2018 yılını Nişantaşı'nda girmeye hazırlanan vatandaşlar erken saatlerinden itibariyle buraya akın etti. Vatandaşlar ışıl ışıl sokaklarda bol bol fotoğraf çekilirken, araç trafiğine kapatılan Nişantaşı'nda yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı görüldü.

BAĞDAT CADDESİ 

Kadıköy ve Bağdat Caddesi'nde yılbaşı öncesi polis yoğun güvenlik önlemleri aldı. Altıyol'da da TOMA aracı ve çevik kuvvet ekipleri bekletildi. Yılbaşı nedeniyle ışıklarla donatılan Bağdat caddesi'nde de polis önlem aldı. 

AYDIN YENİ YILI YAPAY KARLA KARŞILADI

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Aydınlıların 2018'i coşkuyla karşılayabilmeleri için bir dizi etkinlik düzenledi. Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından 22.00 ila 00.30 saatleri arasında Atatürk Kent Meydanı'nda düzenlenen etkinliklerde Aydınlılar yapay karla çoştu. Suni kar makinesinin çalışacağı etkinlikle Atatürk Kent Meydanı beyaza büründü. Havuz ve gökyüzü lazer gösterisinin de yapıldığı gecede, Aydın Büyükşehir Belediyesi Konservatuvar Orkestrası vatandaşlara doyumsuz bir gece yaşattı.

TAKSİM

Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi'nde yeni yıl hareketliliği yaşanıyor. Taksim'de yılbaşı kutlaması yapılmamasına rağmen meydanda ve İstiklal Caddesi'ndeki hareketlilik dikkat çekti. Yeni yıla Taksim’de girmek isteyenler,  İstiklal Caddesi’ne adeta akın etti. Kalabalık nedeniyle insanlar İstiklal Caddesi’nde ilerlemekte güçlük yaşıyor. İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ise herhangi olaya karşı denetimlerini sürdürüyor.

 ERCİYES 

Türkiye'nin önemli kayak merkezlerinden Erciyes kayak merkezi, yeni yılda kayak severlerin adresi oldu. Erciyes'te meşaleli ve havai fişekli kayak gösterisi yapıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.