Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Beydağ, İdlib şehitleri için yürüdü

Beydağ, İdlib şehitleri için yürüdü

Beydağ Belediyesi organizasyonuyla İdlib'de rejim unsurlarının saldırısı sonucu şehit olan askerler anısına saygı yürüyüşü düzenlendi. Yürüyüş, Ulus Meydanında şehitler için dua okunmasıyla son buldu. Beydağ İdlib şehitlerini unutmadı

  • Ege Postası
  • 07.03.2020 - 10:30

Şehit Üsteğmen Mehmet Sakallı Anadolu İmam Hatip Lisesi önünden başlayan yürüyüşe ellerinde Türk bayraklarıyla çok sayıda vatandaş katıldı.

Beydağ Belediyesi tarafından düzenlenen saygı yürüyüşüne, Beydağ Kaymakamı Abdurrahman Çelebi, Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Büyük hüzünle gerçekleştirilen yürüyüş şehitler için dua edilmesinin ardından son buldu. Ulus Meydanı’nda gençlerin şehitlerimizin isimlerini okuması duygu dolu anların yaşanmasına sebep oldu.

Şehit mehmetçikleri tarifi zor bir duyguyla andıklarını dile getiren Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar, "Anadolu topraklarında yaşayan bizler hiçbir ayrım gözetmeden her daim bir bütün olmalıyız. Vatanımızın bir evladı olarak tüm vatandaşlarımızın, güvenlik güçlerimizin huzur ve güven içinde yaşamalarından başka bir isteğimiz yoktur. Ülkemizin artık böyle acılar yaşamaması tek dileğimiz. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum" dedi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.