Dolar 32,2520
%0.03
Euro 34,7592
%-0.12
Altın 2.441,780
%0.38
Bist-100 10.269,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bergama'da kaymakamlık gazileri giydirdi

Bergama'da kaymakamlık gazileri giydirdi

İZMİR'in Bergama İlçesi'nde, toplam 80 gazi, kaymakamlık tarafından baştan aşağıya giyrildi.

  • Ege Postası
  • 12.09.2014 - 17:26
Bergama Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı tarafından, 23'ü Kore, 52'si Kıbrıs ve 5'i de Güneydoğu gazisi için takım elbise, gömlek, kravat, kalpak diktirilip, ayakkabı yaptırıldı. Hazırlanan kıyafetler, bugün gazilere dağıtılmaya başlandı. Bergama Kaymakamı Uğur Kolsuz, Bergama Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Namık Kemal Eroğlu, Bergama Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Celal Soylar'ın katıldığı mini törenle, 19 Eylül Gaziler Günü öncesinde Kore Gazileri Salih Saban, Ali Fuat Babaoğulları ve Hüseyin İnce ile Kıbrıs Gazisi Rüstem Canbay'a sembolik olarak kıyafetleri dağıtıldı. Diğer gazilerede, 19 Eylül'e kadar kıyafetlerinin teslim edileceği bildirildi,

Bergama Kaymakamı Uğur Kolsuz, "Tüm gazilerimize minnettarız. Onlara çok şey borçluyuz. Bu yaptıklarımız çok cüzi şeyler. Bugün bu topraklarda yaşıyorsak onların kahramanlıkları sayesindedir. Bu güzel projeyi bizlere öneren Bergama Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Namık Kemal Eroğlu'na teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Kıbrıs Gazisi Rüstem Canbay ise bu yıl gazi oluşunun 41'inci yılı olduğunu belirtip, "Kendimi yeni gazi olmuş gibi heyacanlı ve mutlu hissediyorum. Bizleri hatırlayan başta derneğimiz ve kaymakamımıza çok teşekkür ediyorum" dedi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.