Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Belediye Başkanı Bakıcı ÇYDD kampını ziyaret etti

Belediye Başkanı Bakıcı ÇYDD kampını ziyaret etti

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği tarafından yaz aylarında ülkemizin çeşitli bölgelerinden gelen genç katılımcılarıyla düzenli ve planlı olarak yürüttüğü gençlik kamplarından bir yenisini 19-25 Temmuz 2014 tarihleri arasında Pamucak’ ta başlattı.

  • Ege Postası
  • 23.07.2014 - 17:36
İZMİR-Türkiye'deki  50 Şubesinden gelen Gençler ÇYDD Merhum Genel Başkan Yardımcısı Türkel Minibaş’ın adının verildiği  Türkel Minibaş 9. Gençlik Yaz Kampı’nda buluştu. Çağdaş Gençlik Merkez Birimi ve  ÇYDD Selçuk  Şubesi işbirliği ile düzenlenen yaz kampına Türkiye genelinden yaklaşık 115  gönüllü öğrenci katıldı. Selçuk Belediye Başkanı Dr.Dahi Zeynel Bakıcı gençlerle buluşmak için  kampa ziyarette bulundu. Kampa girişte ÇYDD Selçuk Şubesi Başkanı Metin Çıtak ve gençler tarafından karşılanan Başkan Bakıcı burada gençlere hitap ederek istek ve taleplerini dinledi.

GENÇLER KAMP KOŞULLARINA UYUM SAĞLAYACAKLAR
Pamucak Kamp alanında gerçekleşmekte olan yaz kampında gençler bu sayede Selçuk’un tarihini, doğal güzelliklerini, denizini ve havasını tanıma fırsatı buldular. Toplam Bir hafta sürecek kamp boyunca çadırda kalan gençler, hazırladıkları sunumları arkadaşları ile paylaşıp tiyatro ve çeşitli konserler hazırlayarak kamp akşamlarında sahneleyecekler. Gençler ayrıca çeşitli atölyeler ile takım çalışması yapacak olup  proje hazırlayacak ve turnuvalar düzenleyecekler . Ayrıca Kampa katılan Gençlere Selçuk Efes Antik Kenti ve Çevresi ile ilgili tanıtıcı bilgiler verilerek alanda geziler düzenlenecek.
Selçuk’un sıcağında yoğun bir programla verimli bir kamp geçirecek olan gençler, dayanışma ruhu ile kampta yürütülen çalışmaları dayanışma içerisinde gerçekleştirecekler.  Aralarında görev dağılımı yapan gençler, kamp düzeni, temizlik düzeni, yemek dağıtımı gibi işleri de kendileri yürütecek. 

BAŞKAN BAKICI GENÇLERE DUYGU VE DÜŞÜNCELERİNİ İFADE ETTİ
Başkan Bakıcı gençlere istinaden yapmış olduğu konuşmasında ; ''sevgili gençler ben bir üniversite hocasıyım. Belediye Başkanı olarak bir ilçeye hizmet etmek onurlu bir görevdir. Bu görev anlayışı içerisinde sorumluluğumuzu yerine getireceğimizi düşünüyorum. Dolayısıyla bu sorumluluk anlayışının öncelikle bizler tarafından altının çizmek istiyorum. Bir üniversite hocası olarak da gençlerle bir arada olmak bir ayrıcalıktır. Hayatımın yaklaşık 18 yılı Üniversitede geçti. Dokuz Eylül Üniversitesi İzmir Meslek Yüksekokulunda Yerel Yönetimler Programında Yrd.Doç.Dr olarak görev yaptım sonrada böyle bir görev kısmet oldu. Bu önemli görevi en iyi şekilde yerine getirme zorunluluğumuz var. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği benim hep gıptayla baktığım , önemsediğim, değer verdiğim dernekler arasındadır. Tabi ki bu derneğin üyesi olmak, dernek içerisinde faaliyette bulunmak ve her şeyden önce her kesime, her düşünceye hitap eden dernekleri desteklemek bizim görevimizdir. Biz bu anlayış içerisinde hareket etmek zorundayız. Bu zorunlulular kaldırılsa bile bizim bu derneklerle bir gönül bağımızın olduğunu bilmenizi isterim.Siz gençlerin bizim belediyemiz sınırlarında misafir olması son derece anlamlı ve önemlidir. Onun için hepinizi burada görmekten ve ağırlamaktan onur duyuyorum, Bu onur ve gururumu da Selçuk halkı adına söylüyorum'' dedi.

ÇITAK: KAMPI ZİYARET EDEN İLK BELEDİYE BAŞKANI BAKICI OLDU
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Selçuk Şubesi Başkanı Metin Çıtak ÇYDD'nin Selçuk'ta yapmış olduğu yaz gençlik kamplarına bu zamana kadar bizzat katılan  ve ziyaret eden ilk Belediye Başkanının ,Selçuk Belediye Başkanı Dr.Dahi Zeynel Bakıcı'nın olması  sebebiyle Bakıcı'yı kutlayarak teşekkürlerini iletti. Kampa katılan gençler Başkan Bakıcı’ya üzerinde dernek logosunu taşıyan tişört hediye ettiler.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.