Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı'da hedef dünya şampiyonluğu

Bayraklı'da hedef dünya şampiyonluğu

Bayraklı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü açtığı 16 farklı branşta her yaş grubuna hitap eden spor okulları yoğun ilgi görüyor. Bunlarından başında da bir savunma sanatı olan taekwondo geliyor. Profesyonel eğitmenler tarafından verilen kurslarda, hedef avrupa ve dünya şampiyonları yetiştirmek… Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Geçtiğimiz yıllarda Türkiye ve Avrupa şampiyonu çıkarmayı başardık. Bir sporcumuz ise dünya 3. olmayı başardı. Şimdi hedef dünya şampiyonu çıkartmak. Tüm gençlerimizi açtığımız spor okullarına bekliyoruz” dedi. Tekvandoda şampiyonlar Bayraklı'da yetişiyor

  • Ege Postası
  • 26.03.2015 - 11:18
İZMİR - 5-18 yaş arasındaki 100’ün üzerinde sporcuyla çalışmalarını sürdüren Bayraklı Belediye Spor İşleri Müdürlüğü taekwando sporunda oldukça iddialı. Bedeni ve ruh gelişimine katkı sağlayan, her yaş grubuna hitap eden taekwondo kursu Anfi Tiyatro Kültür Merkezi Spor Salonu, 75.Yıl Kültür Merkezi Spor Salonu ve İhsan Alyanak Kültür Merkezi Spor Salonunda hafta içi ve hafta sonu programlar dahilinde profesyonel eğitmenler nezdinde aralıksız sürüyor. Bedensel gelişmeye de katkı sağlayan taekwondo çocukların ve gençlerin refleks, güçlü fizik, kabiliyet, sağlıklı ve dengeli gelişmesine yardımcı oluyor.
 


HEDEF DÜNYA ŞAMPİYONU ÇIKARTMAK

 
Bayraklı’da Avrupa ve dünya Şampiyonluklarında madalya alarak başarılı sporcular yetiştirmeyi hedeflediklerini belirten Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Spor İşleri Müdürlüğümüz bünyesinde farklı branşlarda spor okulları açıyoruz. İlçemizdeki spor salonu sayısını da artırıyoruz. Son olarak çocuklarımızın ve gençlerimizin yararlanacağı Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu’nu açtık.  Yaz aylarına yaklaşıyoruz. Birçok spor branşında açtığımız kurslara çocuklarımızı, gençlerimizi bekliyoruz. Çocuklarımızın kötü alışkanlıklara bulaşmaması için onları spora yönlendiriyoruz. Taekwondo da bunlardan biri. Çok yetenekli sporcularımız var. Geçtiğimiz yıllarda Türkiye ve Avrupa şampiyonu çıkardık. Bir sporcumuz dünya üçüncüsü olmayı başardı. Şimdi hedef dünya şampiyonu çıkartmak” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.