Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı Esnafı artık tek çatı altında

Bayraklı Esnafı artık tek çatı altında

Bayraklı Çarşı esnafı sorunlarına ortak çözüm, mutluluklarını paylaşma ve dayanışma sağlamak amacıyla Bayraklı Çarşı Esnafları Dayanışma Derneği (BAYÇARDER) çatısı altında toplandı.

  • Ege Postası
  • 04.11.2015 - 17:26
İZMİR - Bayraklı Çarşı Esnafları Dayanışma Derneği (BAYÇARDER), Belediye Başkanı Hasan Karabağ, meclis üyeleri, muhtarlar, Esnaf Oda temsilcileri, iş adamları, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaşın katılımı ile Sevgi Yolunda açıldı. Kurdele öncesi vatandaşlara lokma dağıtılan açılışta Başkan Karabağ kısa bir konuşma yaptı. Açılışta birlik ve beraberlik, bayrağa sahip çıkma zamanı olduğunu söyleyen Başkan Karabağ,  “Bayrağa sahip çıkma zamanının ne kadar önemli olduğunu el ele verdiğimiz zaman kaçacak delik aradıklarını burada bir kez daha göstermiş olduk. Önemli olan bir araya gelmemiz Bayrağımıza, Vatanımıza, Cumhuriyetimize sahip çıkmamız” dedi.


 
“ESNAFIMIZIN SESİ OLACAĞIZ”
BAYÇARDER Başkanı Ertuğrul Civelek ise “Açılışımıza katılımınızdan dolayı başta belediye Başkanımız olmak üzere hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Deneğimizin çok önemli projeleri ve faaliyetleri olacak. Şuan 300 üyemiz var. Bayraklı’nın her yerinden esnaf arkadaşlarımızı üye yapıyoruz. Amacımız siyasetten uzak bölgemizdeki sorunların çözümü, birlik ve beraberliğimizi güçlendirmek ve dayanışmayı sağlamaktır. Öncelikli hedefimiz esnafımızın sesi olmaktır.” Dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.