Dolar 32,2004
%0.06
Euro 35,0352
%0.52
Altın 2.446,750
%-0.61
Bist-100 10.928,00
%0.27

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Basmane'nin Anafartalar Caddesi'nde yol çöktü: Gören yok mu'

Basmane'nin Anafartalar Caddesi'nde yol çöktü: Gören yok mu'

İZMİR'in Basmane semtinde, Anafartalar Caddesi'nde taş döşeli yolda yaşanan çökmeyle bir çukur oluştu. İzmir'in göbeğinde yol çöktü

  • Ege Postası
  • 04.11.2015 - 10:34
İZMİR - Anafartalar Caddesi'nin Basmane girişinde, yolda çökme meydana geldi. Yolun çökmesiyle yaklaşık 70 santim çapında, 1.5 metre derinliğinde bir çukur oluştu. Çevre esnafı, bir hafta önce meydana gelen çökmenin ardından tehlikenin boyutunu görüp, defalarca İZSU ve Belediyeyi aramalarına rağmen hiç kimsenin gelip düzeltmediğini söyledi. İçine düşülmesi halinde yaralanma yada ölümle sonuçlanabilecek bir olay yaşanması için çukurda trafik dubasıyla önlem alındı.



Yolda çukur oluşan bölümünen yakınlarında çok sayıda Suriyeli sığınmacının ve çocuklarının yaşadığını dile getiren çevre esnafı, "Basmane'deki tarihi Anafartalar Caddesi'nin en büyük sorunu yol. Bu yolda defalarca çökme meydana geldi, oluşan çukurlara gece araçlar, insanlar düştü ve yaralanlar oldu. Şimdi de yolun diğer tarafları çöküyor. Defalarca çöken bu yol bir cana mal olmadan, yenilenip ışıklandırılmasını bekliyoruz" dedi. (DHA)


 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.