Dolar 32,3993
%0.12
Euro 34,8101
%0.05
Altın 2.404,810
%0.33
Bist-100 10.209,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Basmane'nin simge ismiydi, bu kez gerçekten öldü!

Basmane'nin simge ismiydi, bu kez gerçekten öldü!

İZMİR Basmane'nin simgesi haline gelen, 30 yıldır Altınpark'ın berak odalarında hayatını sürdüren İsmet Abi hayatını kaybetti. İstanbul'dan herşeyi terkedip gelen, yakınlarının öldü diye nüfustan ismini mahkeme kararıyla düşürdüğü İsmet Abi, bu kez gerçekten öldü. Basmane'nin simge ismiydi

  • Ege Postası
  • 17.01.2016 - 11:51
Basmane semtinde esnaf onu hep "İsmet abi" diye tanıdı. Sadece İstanbul Bakırköylü olduğu, orada bir kızının bulunduğunu söyledi. Esnafın ufak tefek işlerini yaparak hayatını sürdüren İsmet abinin geçmişini araştıran esnaf, İstanbul'da kimseye haber vermeden ortadan kaybolduğu için yakınlarının "gaiplik" ilamı çıkarıp, kendisinini nüfustan düşürdüğünü öğrendi. 

Kendine has İstanbul şivesiyle konuşan, son yıllarını çok sevdiği köpeği pamuk ile birlikte geçiren İsmet abi geçen hafta kaldığı otel odasında bu kez gerçekten öldü. Soyadı ve resmi kimliği olmayan İsmet Abi'nin ölümü Basmane'de kendisini tanıyan esnafı üzdü. Sırları, kırık yaşam hikayesi ile kimseye zararı olmadan bu hayattan göçen İsmet Abi'den geriye, Başkan Aziz Kocaoğlu ve köpeği Pamuk'la çektirdiği bir kare fotoğraf kaldı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.