Dolar 32,2295
%-0.1
Euro 35,0049
%0.07
Altın 2.448,460
%0.09
Bist-100 10.157,00
%-0.16

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir Adliyesi'nde şüpheli bisiklet alarmı

İzmir Adliyesi'nde şüpheli bisiklet alarmı

İSTANBUL Sultanahmet Meydanı'ndaki patlamanın ardından, İzmir Adliyesi'nde hakim ve savcıların otomobillerini park ettiği yerin yanında bulunan ağaca bağlanan ve arkasında siyah poşet bulunan eski bisiklet endişe yarattı. Adliye polisi, güvenlik kameralarından binaya giriş yapan bisikletin sahibini belirledi. Bisikleti buraya parkeden ve kuryelik yaptığı öğrenilen Levent Kayral (52) yapılan kimlik sorgulamasının ardından ayrıldı. Adliye önünden ayrılırken de görüntü alan DHA muhabirine "Akşama televizyonda çıkacak mıyım" diye sordu.

  • Ege Postası
  • 13.01.2016 - 10:23
Bugün saat 15.00 sıralarında, bir konu için İzmir Adliyesi'ne gelen Terörle Mücadele Şubesi'nde görevli bir polis memuru, kapıda görevli meslektaşlarına, hakim ve savcıların araçlarını park ettiği yerde, otomobillerin arkasında, şifreli kilitle ağaca bağlı olan, arkasında da siyah poşet bulunan bir bisiklet bırakıldığını söyledi. Adliye'de görevli ekipler, bisikletin bulunduğu alanı güvenlik şeridiyle kaplayıp, vatandaşların geçmesini engelledi. Güvenlik kameralarından, bisikleti saat 14.06'da beyaz uzun saçlı, eşofmanlı ve kot pantolunlu bir kişinin bıraktığını tespit edildi. Olay yerine gelen Terörle Mücade Şubesi ekipleri, bisiklet üzerinde inceleme yaptı. Olay yerine bomba imha ekibinin gelmesi beklenirken, polisler kamera kayıtlarından bisikleti bırakan Levent Kayral'ı buldu. Bisikletin olduğu yere getirilen Kayral, polislerin nezaretinde endişeye yol açan siyah poşeti açtı. Poşetin boş olduğunun görülmesiyle herkes derin bir nefes aldı. 



BİR ŞİRKETTE KURYE İMİŞ
Bir şirkettte bisikletli kurye olarak çalıştığını ve adliyeye kargo getirdiğini belirten Levent Kayral, polislere "Ben bisikleti her gün buraya bırakıyorum" dedi. Polisler de kendisine bir daha bisikletini buraya bırakmamasını söyledi. Kimlik bilgileri sorgulanan Kayral, daha sonra bisikletine binip adliyeden ayrıldı. Kayral, bisikletiyle Adliye önünden ayrılırken kendisini görüntüleyen DHA muhabirine, "Akşama televizyonda çıkacak mıyım" diye sordu. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.