Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Yücel’den ‘Başkanlar zirvesi’ öncesi sürpriz ziyaret

Başkan Yücel’den ‘Başkanlar zirvesi’ öncesi sürpriz ziyaret

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi. Başkan Yücel, ziyareti sosyal medya hesabından duyururken, bu hafta içi gerçekleştireceği belediye başkanları zirvesi öncesinde, Kılıçdaroğlu’na rapor sunduğu ve fikir alışverişinde bulunduğu öğrenildi. Başkan Yücel’den ‘Başkanlar zirvesi’ öncesi sürpriz ziyaret

  • Ege Postası
  • 29.07.2019 - 14:37

EGEPOSTASI- CHP İzMir İl Başkanı Deniz Yücel, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyarete gitti. Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nu, Afyon kampını tamamlamasının ardından Ankara’da ziyaret eden Başkan Yücel, ziyareti sosyal medya hesbından duyurdu.

Başkan Yücel’in, bu hafta içi gerçekleştireceği, belediye başkanları zirvesi öncesinde Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile fikir alışverişinde bulunduğu ve İzmir’deki başkanlarla ilgili detaylı rapor sunduğu öğrenildi. 

Başkan Yücel, görüşmeyi şu sözlerle duyurdu; 

“Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Partimizi iktidara taşımak için İzmir'de yaptığımız çalışmalar hakkında bilgi verdik. Milletimize borcumuz var, partimizi iktidara taşımak için hata yapma lüksümüz yok.İşimiz çok, yolumuz uzun, iktidar yakın!” 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.