Dolar 32,3851
%0.02
Euro 34,5242
%-0.18
Altın 2.380,500
%0.01
Bist-100 10.046,00
%-0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Şenol’a kahvaltılı teşekkür

Başkan Şenol’a kahvaltılı teşekkür

Gaziemir’de kadınları sosyal ve ekonomik hayatın içine çekmek amacıyla, ‘Her Mahalleye Bir Belediye’ sloganıyla açılan semt evlerinde kurs gören kadınlar Başkan Şenol’u ağırlıyor

  • Ege Postası
  • 25.03.2013 - 13:16
İZMİR- Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, ‘Her Mahalleye Bir Belediye’ sloganıyla hayata geçirdiği ve kısa sürede sayısını 13’e çıkardığı Cumhuriyet Semt Evleri kursiyerleriyle kahvaltılı toplantılarda bir araya geliyor. Kursiyerler tarafından Başkan Şenol’a semt evlerini açtığı için teşekkür etmek amacıyla düzenlenen kahvaltılarda, mahalle sakini kadınlar görüş, öneri ve isteklerini de dile getiriyor. Kentin yönetiminde kadınların sesine kulak vermenin çok önemli olduğunun altını çizen Şenol, “Buralarda verdiğimiz hizmetle sizleri kentin yönetiminde ve hayatın sosyal ve ekonomik alanlarında daha aktif bireyler olmanızı sağlıyoruz. Ayrıca şehirleşmeyle birlikte zayıflayan komşuluk ilişkilerini buralarda yeniden canlandırmayı, bu merkezlerin birlik ve dayanışma noktası haline gelmesini amaçlıyoruz” diye konuştu.

 ‘Biz de sizin Başkanınızı istiyoruz’

Semt evleriyle birlikte hayatlarında önemli değişiklikler olduğunu dile getiren kadınlar, kurslarda ürettikleri ürünleri satarak ve evlerinde kullanarak aile ekonomilerine katkı sunduklarını, buralarda düzenlenen seminer ve eğitimlerle kişisel gelişimlerine katkı koyduklarını ve psikolog, diyetisyen hizmetiyle de bu konularda ki danışmanlık ihtiyaçlarına cevap bulduklarını söyleyerek memnuniyetlerini dile getirdi.

Atıfbey Cumhuriyet Semt Evi kursiyeri Tülay Aksu, üç yıl önce Göztepe’den Gaziemir’e taşındığını ifade ederek, belediyenin hizmetleri ve kentin güzelliğine duyduğu beğeniyi dile getirdi ve sözlerini şöyle konuştu: “Diğer ilçelerde ki akraba ve arkadaşlarıma belediyenin hizmetlerinden bahsettiğimde hayranlıkla dinliyorlar. Aynı hizmetlerden kendileri de yararlanmak isteyen arkadaşlarım ‘Bizde sizin Başkan’ınızı istiyoruz’ diyorlar.” Altı ay önce Eski İzmir’den Gaziemir’e taşındığını, taşınmadan önce önyargıları olduğunu söyleyen Hülya Turan ise, “Ben daha önce böyle hizmetler görmemiştim, buraya taşındığım için çok mutluyum. Bundan iyisi can sağlığı” dedi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.