Dolar 32,2830
%0.07
Euro 34,9620
%-0.06
Altın 2.449,770
%0.14
Bist-100 10.173,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Piriştina mahalle sorunlarını yerinde çözüyor

Başkan Piriştina mahalle sorunlarını yerinde çözüyor

Buca’da muhtar gezilerine devam eden Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina ‘yerinde hizmet, en iyi hizmettir’ dedi. Piriştina yöntemi

  • Ege Postası
  • 03.04.2018 - 14:17

HALİT UMUTOĞULLARI / EGEPOSTASI - Buca’da sorunları yerine çözmekten yana olduğunu vurgulayan Başkan Piriştina Egepostası’na yaptığı açıklamada, "Herkesten bir anda talap geldiği zaman verimli olunmuyor, yerinde görüp yapıldığı zaman Buca için verimli oluyor’ ifadelerini kullandı.

"YERİNDE HİZMET EN İYİ HİZMETTİR"

Başkan Piriştina, “4 yıldır mahallelere gittiğim zaman oranın muhtarıyla bir araya geliyorum. Mahallesi, parkı, bahçesi, kaldırımı, açılacak yol, kapanacak yol gibi muhtarlarımızda bana bu yerleri gösteriyor çokta verimli oluyor. Kalabalık toplantılarda 47 mahalle muhtarı toplandığında herkes bir anda taleple geliyor bu seferde çok verimli olamıyoruz. Mesela bir mahallede 'yol bozuk' deniliyor ama orada elinde 50 tane dilekçe var ama burada yerinde görüyorsun. O açıdan Buca içinde çok verimli oluyor ben bu yöntemi tercih ediyorum. Yerinde hizmet, her zaman en iyi hizmettir” dedi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.