Dolar 32,2742
%0.04
Euro 34,9579
%-0.07
Altın 2.448,300
%0.08
Bist-100 10.173,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kocaoğlu ailesinin mutlu günü: Başkan ikinci kez dede oldu

Kocaoğlu ailesinin mutlu günü: Başkan ikinci kez dede oldu

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile eşi Dr. Türkegül Kocaoğlu, ikinci kez torun sahibi olmanın mutluluğunu yaşadı. Kocaoğlu'nun küçük oğlu Çağdaş Kocaoğlu ile eşi Esra Kocaoğlu'nun ilk çocukları dünyaya geldi. Bebeğe "Nil" adı verildi. Kocaoğlu ailesinin mutlu günü

  • Ege Postası
  • 03.04.2018 - 13:53

EGEPOSTASI- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ikinci kez ‘dede’ olma mutluluğunu yaşıyor.

Başkan Kocaoğlu’nun oğlu Ulaş Kocaoğlu ve eşi İpek Kocaoğlu’nun 2016 yılının ocak ayında dünyaya gelen Eliz isimli kızları ikinci yaşını doldururken, küçük oğlu Çağdaş Kocaoğlu da 2016 yılının Temmuz ayında dünya evine girdiği Esra Kocaoğlu ile birlikte çocuk sevinci yaşadı. 

Çağdaş-Esra Kocaoğlu çiftinin bugün bir kız bebekleri dünyaya geldi. Mutlu çift çocuklarına Nil ismini verdi. Özel bir hastanede gerçekleşen doğumda anne ve kızın sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. 

Başkan Kocaoğlu ve çocuk doktoru olan eşi Türkegül Kocaoğlu, hastanede ikinci torunlarını bir an olsun yalnız bırakmadı. 

Başkan Kocaoğlu, sevincini sosyal medyadan da paylaştı. Kocaoğlu, "Tanıştırayım; ikinci torunum Nil.. Bugün aramıza katıldı. Ailemizde yeni bir ses, yeni bir nefes oldu. Darısı herkesin başına.." ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.