Dolar 32,2890
%0.03
Euro 34,9666
%0.41
Altın 2.443,470
%0.77
Bist-100 10.173,00
%1.17

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Metin Solak'tan sevgililer günü jesti

Başkan Metin Solak'tan sevgililer günü jesti

Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle mesai bitiminde tüm çalışanlara kırmızı gül dağıttı. Başkan Solak nikah günü olarak sevgililer gününü seçen üç çiftin de nikahını kıydı.

  • Ege Postası
  • 15.02.2013 - 12:40

İZMİR - Başkan Metin Solak, 14 Şubat Sevgililer Gününü kutlamak üzere belediyenin tüm birimlerini gezerek tüm kadın ve erkek çalışanlara kırmızı gül dağıttı. Eski ve yeni belediye binalarının tüm katlarını dolaşan Başkan Solak, böyle günlerde sevginin öneminin bir kez daha vurgulandığını dile getirerek “Tüm çalışanlarımızın aile yaşamlarında mutluluk diliyorum. Sevgi ve saygının her zaman yaşamlarında olmasını arzu ediyorum ” dedi.

Sevgililer günü nikahı

Sevgilerini pekiştirmek için nikah tarihlerini 14 Şubat Sevgililer Günü olarak belirleyen üç çiftin nikahını da Başkan Metin Solak kıydı. Belediye nikah salonunda kıyılan nikahlarda, Suna Hakverdi -  Güner Er, Pınar Çalt – Çetin Özsüt ile Merve Erbey – Engin Candan çifti dünya evine girdi. Tüm çiftleri kutlayan Başkan Solak, nikahını kıydığı çiftlere mutluluk dileyerek şöyle konuştu: “Bu özel günde evlenen çiftlerimizin heyecanları gözlerinden okunuyor. Ben hepsini kutluyor, onlara mutluluklar diliyorum. Hayatları boyunca sevgi dolu bir yaşam onlarla olsun.”  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.