Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Balçova’da Muharrem ayı aşuresi

Balçova’da Muharrem ayı aşuresi

AK Parti Balçova İlçe Başkanlığı tarafından Muharrem Ayı dolayısıyla gerçekleştirilen aşure etkinliğine ilgi yoğun oldu.

  • Ege Postası
  • 14.11.2014 - 15:08
Bini aşkın Balçovalıların katıldığı etkinlikte, vatandaşlar sıkıntı ve taleplerini AK Partili yetkililere iletme olanağı da buldu.
 
AK Parti Balçova İlçe Başkanı Temel Yıldırım, Muharrem Ayı nedeniyle ilçe sakinleriyle Aşure buluşmasında bir araya geldi. 
 
İlçe kadın kolları ve gençlik kolları üyelerinin desteğiyle gerçekleştirilen Aşure etkinliğine bini aşkın Balçovalı katıldı. Aşureler bir saatte tükendi. 
 
MUHARREM AYI BALÇOVA'DA DA  ANLAMINA UYGUN YAŞANIYOR 
 
Muharrem ayını birlik-bütünlük-sevgi ve hoşgörü ayı olarak gördüklerini belirten AK Parti Balçova İlçe Başkanı Temel Yıldırım, “Muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlarımızla aşure etkinliğinde bir araya geldik. Vatandaşlarımıza ve esnafımıza aşure ikramında bulunduk. Kadın kollarımız ve gençlerimizin de dağıtımına katıldığı etkinliğimizde Balçova sakinleriyle sohbet etme imkanı bulmanın yanı sıra onların sıkıntı ve taleplerini de dinledik. Güzel bir teşkilat çalışması oldu”  şeklinde bir değerlendirme yaptı. 
 
YILDIRIM: GÖRDÜĞÜMÜZ İLGİ BİZİ ÇOK MUTLU ETTİ…
 
Ehl-i Beyt’e olan sevgi ve bağlılıklarını ifade etmek için hazırlanan aşure etkinliğinin Muharrem Ayı’nın özelliğine uygun olarak hoşgörü ve sevgi ortamında geçtiğini kaydeden Yıldırım,  “Aşure etkinliğimize bini aşkın vatandaşımız katıldı. Esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya geldik. Aşureler bir saatte tükendi. Yaşadığımız ilgi bizi çok mutlu etti. Hedefimiz ilçe sakinlerimizle bu tip etkinlikler aracılığıyla da sürekli bir araya gelmek. Bu etkinliklerde aynı zamanda katılanların sorun ve sıkıntılarını da dinliyoruz. Bu etkinlikler bizim için bir araya gelme ve iletişimimizi daha fazla arttırma olanağı da yaratıyor. Süreç içerisinde bu tür etkinliklerle ilçe halkımızla bir araya gelmeyi sürdüreceğiz.Teşkilatımız tabanında ilçe sakinlerimizle bütünleşeceğiz” şeklinde konuştu. 
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.