Dolar 32,3599
%-0.37
Euro 34,6824
%-0.36
Altın 2.395,520
%-1.12
Bist-100 10.157,00
%1.11

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bakan Kılıç başlama vuruşunu yaptı

Bakan Kılıç başlama vuruşunu yaptı

Ankara Shopping Fest (ASF-Ankara Alışveriş Festivali) kapsamında basın kuruluşlarının katılımıyla düzenlenecek futbol turnuvası, gösteri maçıyla başladı. Ankara’yı yönetenler ile basını yönetenler arasında yapılan gösteri maçının...

  • Ege Postası
  • 22.05.2013 - 13:03
Ankara Shopping Fest (ASF-Ankara Alışveriş Festivali) kapsamında basın kuruluşlarının katılımıyla düzenlenecek futbol turnuvası, gösteri maçıyla başladı. Ankara’yı yönetenler ile basını yönetenler arasında yapılan gösteri maçının başlama vuruşunu Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç yaptı.

ASKİ Spor Tesisleri’nde gerçekleşen maça Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Ankara Ticaret Odası Başkanı Salih Bezci, Başkan Vekilleri Koray Güngör Şanal ve Ayhan Atalay, AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan, Türk Hava Kurumu Üniversitesi Rektörü Ünsal Ban ile basın kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Maçtan önce ATO Başkanı Salih Bezci, Samsun’dan milletvekili seçilen Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’a Samsun’un plaka kodu olan “55” numaralı forma hediye etti.

“KAZANAN ANKARA OLSUN”

Maç öncesi kısa bir konuşma yapan Bakan Kılıç, elindeki kırmızı kartı göstererek, “Sporda şiddete ve her türlü ayrımcılığa karşı kırmızı kart gösteriyorum.” dedi.

İki takım arasındaki mücadelenin çetin geçeceğini kaydeden Bakan Kılıç, “İki takım da kazanmasın kazanan Ankara olsun.” dedi.

Ankara Shopping Fest’in marka değeri olarak Ankara’ya büyük katkı sağladığına dikkat çeken Bakan Kılıç, şunları söyledi:

“Ankara’nın bir ticaret merkezi olması yönünde büyük çabalar var. Bu çabaların lokomotifi olan Ankara Ticaret Odası ve Ankara Büyükşehir Belediyesi’ni tebrik ediyorum. Bu markanın siyasetin başkenti olan Ankara adına tanıtılması, kültür başkenti ve spor başkenti olma yolunda önemli adımlar atan Ankara’ya çok şeyler katacak. Milli iradenin kalbinin attığı başkent, ticaretin de kalbinin attığı yer olmaya doğru adım adım devam ediyor.”

FESTİVAL BAŞLANGIÇ TARİHİ DEĞİŞMEDİ SÜRESİ UZADI

ATO Başkanı Salih Bezci de, Ankara’nın marka olması için canla başla çalıştıklarını hatırlatarak, “Festivalin başlama tarihi değişmedi ancak süresi uzadı.” dedi.

2. ASF için heyecanlı çalışmaların sürdüğünü aktaran Bezci, “7 Haziran’da başlayacak festivalimiz 3 Temmuz’a kadar devam edecek. Ankaralılar renkli ve bol sürprizli bir festival yaşayacak.” diye konuştu.

Bakan Kılıç’ın başlama vuruşuyla başlayan maçı eski hakemlerden Serdar Çakman yönetti. Yoğun mücadelelerin yaşandığı maçta Ankara’yı yönetenler, basın yöneticilerini 5-1 yendi.

İLK MAÇI POLİS RADYOSU KAZANDI

Gösteri maçının ardından turnuva maçları başladı. İlk karşılaşmada Polis Radyosu, İl Gazetesi’ni 13 - 0 gibi farklı bir skorla mağlup etti.

ASF boyunca devam edecek turnuvada toplam 36 takım yarışacak. Elemelerin ardından birinci gelen takıma ödül olarak 10 adet İpad, ikinciye 5 bin TL, üçüncüye de 3 bin TL ödül verilecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.