Dolar 32,2168
%-0.14
Euro 35,0970
%0.33
Altın 2.471,460
%1.03
Bist-100 10.159,00
%-0.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tanju Çolak: Galatasaray seneye de şampiyonluğun en büyük adayı

Tanju Çolak: Galatasaray seneye de şampiyonluğun en büyük adayı

Eski milli futbolcu Tanju Çolak, Spor Toto Süper Lig'de iki sezondur şampiyon olan Galatasaray’ın, böyle devam etmesi halinde seneye de şampiyonluğun en büyük adayı olacağını söyledi. Tanju Çolak, Bursa Vergi Dairesi Başkanlığı çalışanları...

  • Ege Postası
  • 22.05.2013 - 10:44
Eski milli futbolcu Tanju Çolak, Spor Toto Süper Lig'de iki sezondur şampiyon olan Galatasaray’ın, böyle devam etmesi halinde seneye de şampiyonluğun en büyük adayı olacağını söyledi.

Tanju Çolak, Bursa Vergi Dairesi Başkanlığı çalışanları arasında Bursa Maliye ve Gençlik ve Spor Kulübü Derneği tarafından organize edilen 8. Bahar Kupası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda hakemlik yaptı. Bursa Vergi Dairesi Başkanı İbrahim Saydam'ın davetlisi olarak şehre gelen Çolak, Gökyıldırım ile Vergi Dairesi Başkanlığı arasında oynanan karşılaşmayı yönetti.

“GALATASARAY SENEYE DE ŞAMPİYONLUĞUN EN BÜYÜK ADAYI”

Karşılaşma öncesi gazetecilerin sorularını cevaplayan ünlü futbolcu, Galatasaray’ın 19. şampiyonluğu hak ettiğini dile getirdi. Tanju, şu değerlendirmeyi yaptı:

“Galatasaray çok iyi transferler yaptı. Bunun karşılığında iyi sonuçlar aldı. Hem Şampiyonlar Ligi'nde hem de Türkiye Ligi'nde gösterdikleri örnek bir sportmenlik ve kazanma hırsıyla iki senedir şampiyonluğu kazandılar. Böyle devam ederse inanıyorum ki seneye de en büyük adaylardan biri olacak.”

“BURAK BİRAZ DAHA ÇALIŞIRSA DAHA DA GÜZEL GOLLER ATAR”

İki senedir ligde gol kralı olan Galatasaray’ın başarılı forveti Burak Yılmaz’ın performansını da değerlendiren Çolak, “İyi şeyler yapıyor, güzel goller atıyor. Biraz daha çalışırsa daha da güzel goller atacak.” diye konuştu

Tanju Çolak, Galatasaray – Fenerbahçe maçının ardından gündeme gelen ‘ırkçılık’ tartışmaları konusunda ise şu yorumu yaptı:

“Çok çirkin. Irkçılığın olduğunu kesinlikle kabul etmiyorum. Futbolcu arkadaşlarımızı başımızın üstünde taşıyoruz. Sadece biz değil, halkta öyle. Yeter ki başarılı olsunlar. Drogba'ya, Sneijder'e, Hagi'ye yapılan nerde ırkçılık vard? Ne zaman old? Ben bunların hiçbirini görmedim. Takım arkadaşlarımla da bunları yaşamadım. Hep saygı, sevgi verdik.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.