Dolar 32,4507
%0.22
Euro 34,6478
%0.18
Altın 2.386,540
%0.27
Bist-100 10.046,00
%-0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Badem'den Ankara çıkarması

Badem'den Ankara çıkarması

Ödemiş Belediye Başkanı A. Mahmut Badem, kent yatırımları ve talepleriyle ilgili Ankara’da temaslarda bulundu. Ödemiş ve İzmir Bölgesi’nde hükümet eliyle yapılacak projelerin her zaman takipçisi olan Başkan Badem, iki günlük ziyaretler kapsamında Ödemiş’in üç projesine destek sağladı.

  • Ege Postası
  • 23.01.2015 - 17:18
AK Parti İzmir Milletvekili Rıfat Sait ile birlikte gittiği Kültür ve Turizm Bakanlığı’nda Müsteşar Yardımcısı Ali Şahin ile görüşmeler yapan Başkan Badem, kentin en önemli turizm mekanlarından biri olan Gölcük mahallesinde uygulanacak Göl Kenarı Rekreasyon Projesi’ne 350 bin TL destek sağlandığını söyledi. Badem; “Doğa güzellikleriyle dolu Gölcük mahallemiz, yayla turizmi açısından çok önemsediğimiz bir bölge. Gölcük, kent içinden ve kent dışından çok sayıda vatandaş tarafından ziyaret edilmektedir. Belediyemiz tarafından hazırlanan proje kapsamında gölün çevresinde düzenleme yapılacak. 1.511 metre uzunluğunda 21.471 m² alanda yapılan çalışmayla yürüyüş yolları, kaldırım düzenleme, oturma grupları ve piknik alanları oluşturulacak. Kültür ve Turizm Bakanlığı hazırladığımız projeye 350 bin TL destek sağlıyor. Bu desteğin sağlanmasında büyük katkısını gördüğümüz AK Parti İzmir Milletvekilimiz Sayın Rıfat Sait'e çok teşekkür ediyorum” dedi.


Ödemiş boğuluyor, çözüm doğalgaz

Ödemiş’e doğalgazın gelmesi konusunda uzun zamandır girişimlerini sürdüren Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile görüştü. AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ'ın da hazır bulunduğu görüşmede Başkan Badem; “Yaklaşık 30-35 bin konutun bulunduğu kentimizde odun ve kömür kullanımından dolayı hava kirliliği yaşanmaktadır. Bu sorun, Ödemişlilerin yaşam kalitesini olumsuz yönde etkilemekte, sağlığımızı tehdit eder duruma gelmiştir. Sağlıklı ve temiz bir çevre, ekonomik bir enerji tüketimi için tek çözüm doğalgazdır. Yıllar önce Tire Kutsan Fabrikası'na kadar gelen doğalgazın 20-22 km’lik bir iletim hattıyla Ödemiş’e getirilmesi konusunda bugüne kadar bakanlık nezdinde temaslarımızı sürdürdük. Bakanımız Sayın Taner Yıldız’ın konuya olan hassasiyetini biliyor, desteğinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

 Çatal- Ödemiş bölünmüş yol çalışmaları Şubat ayında başlayacak

AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ ile birlikte Karayolları Genel Müdürlüğü'ne giden Başkan Badem, Karayolları Genel Müdürü Mehmet Cahit Turhan'la yapılan görüşmeler sonucunda Torbalı-Bayındır-Ödemiş-Kiraz bölünmüş yol çalışmalarının hızlandırılarak, Çatal mevkii Ödemiş arasının başlaması konusunda mutabakata vardı. Konuyu değerlendiren Badem; “Bölgemizde yapılan en büyük yatırımlardan biri de bölünmüş yol çalışması. Genel Müdürümüz Sayın Mehmet Cahit Turan hava şartları nedeniyle Çatal–Ödemiş arasındaki çalışmaların Şubat ayı sonunda başlayacağını söyledi. Ayrıca şantiye binası da bölgemize kurulacak. Bu konudaki katkıları için de AK Parti İzmir Milletvekili Sayın Hamza Dağ'a teşekkür ediyorum.” şeklinde ifade etti.


Genel Merkez ziyaretleri

AK Parti Genel Merkezi ile de sürekli temaslarda bulunan Başkan Mahmut Badem, burada bazı ziyaretlerde bulundu. Badem, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Mehmet Ali Şahin, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Seçim İşleri Başkanı Mustafa Şentop, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ar-Ge Başkanı Ekrem Erdem, AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Erol Kaya, AK Parti Sakarya Milletvekili Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Ege Bölge Koordinatörü Hasan Ali Çelik, AK Parti Denizli Milletvekili İzmir İl Koordinatörü Mehmet Yüksel, AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz ve AK Parti İzmir Milletvekili Ali Aşlık ile görüşmeler yaptı. Başkan Badem; “TBMM’de bizleri temsil eden, İzmir’de yapılacak hizmet ve yatırımların takipçisi olan AK Parti İzmir Milletvekillerimize çok teşekkür ediyorum. Ankara ziyaretlerimizde her zaman yanımızda oluyorlar. Ödemiş’te belediye ve teşkilat uyumuyla gerçekleştirilen çalışmaların dışında, İl Başkanlığımızın destekleri,  milletvekili ve bakanlarımızın gayretleri ile daha iyi noktalara gelebileceğimize inanıyorum. 21-22 Ocak tarihlerindeki Ankara ziyaretlerimizde bize eşlik eden Rıfat Sait, Hamza Dağ, Ali Aşlık ve Aydın Şengül başta olmak üzere tüm İzmir Milletvekillerimize Ödemişliler adına teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.