Dolar 32,2634
%0.02
Euro 34,6852
%-0.07
Altın 2.403,070
%0.11
Bist-100 10.337,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Askıda odaya ressam eli

Askıda odaya ressam eli

KİTVAK’ın üçüncü eseri DEÜ Hasta ve Hasta Yakınları Konukevi’nin açılmasının ardından Askıda Oda için yaptığı destek çağrısına, Ressam Aslı Önder'den yanıt geldi. Önder, 17 Şubat’a kadar görülebilecek resim sergisinde yer alan eserlerden elde edilecek gelirin bir bölümünü, Askıda Oda'ya aktaracak.

  • Ege Postası
  • 07.02.2018 - 12:33

KİTVAK’ın Askıda Oda çalışmasına vatandaşların ilgisi devam ediyor. Son olarak Ressam Aslı Önder, GT Art and Interiors’ta devam eden "Bir mesajınız var" temalı resim sergisinden elde edilecek gelirin bir bölümünü, maddi durumu iyi olmayan hasta ve hasta yakınlarının yararlandığı Askıda Oda uygulamasında kullanılmak üzere bağışlayacağını açıkladı.

Yurtiçi ve yurtdışında katıldığı çeşitli sergilerden sonra ilk kişisel sergisini açan Aslı Önder, uzun bir çalışma sürecinin ardından ürettiği eserlerini, İzmir Alsancak’ta GT Art- Interiors’ta sanatseverlerin beğenisine sunuyor. Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Aslı Önder "KİTVAK’ı ve çalışmalarını çok iyi bildiğimden, emeğimin bir bölümünü vakfa bağışlamak istedim. Bu sergiden elde edilecek gelirin bir bölümü KİTVAK’ın ‘Askıda Oda’ projesi fonuna aktarılacak. Çalışmalarımın, hem sanatsevere hem de o kişiler vasıtasıyla tanımadıkları başka kalplere dokunacak olması beni umutlandırıyor, sergime anlam katıyor" dedi. (DHA)


 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.