Dolar 32,5350
%0.3
Euro 34,8608
%0.34
Altın 2.440,970
%0.09
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Artık onun adı ''Asrın Grup''

Artık onun adı ''Asrın Grup''

Yeni Mahalle Spor Kulübü, genel kurul kararının ardından kulübe sponsor olan Asrın Grup’un adını taşıyacak.

  • Ege Postası
  • 18.09.2013 - 12:44
İZMİR - Yenimahalle Spor Kulübü, kulübe sponsor olan ve desteklerini esirgemeyen Asrın Grup Yönetim Kurulu Başkanı aynı zamanda Çiğli Belediye Başkan Aday Adayı Ali Talak’a plaket takdim etti. Kulüp başkanı Mustafa Vahit, genel kurul kararı ile Yeni Mahalle Spor Kulübü adını, Asrın Grup Yenimahalle Spor Kulübü olarak değiştirmek istediklerini söyledi
Yenimahalle Spor Kulübü, Asrın Grup olarak kulübe sponsor olan ve bugüne dek desteklerini sürdüren Asrın Grup Yönetim Kurulu Başkanı Çiğli Belediye Başkan Aday Adayı Ali Talak’a plaket takdim etti. Çiğli Galip Öztürk sahasında gerçekleşen törende, Ali Talak, kulüp başkanı Mustafa Vahit ve oyuncular sohbet ederken, Yenimahalle Spor Kulübü’nün geçtiğimiz sezon elde ettiği 2.Amatör Şampiyonluk Kupası da Talak’a hediye edildi. Törende, Ali Talak’ı gururlandıran müjde, Mustafa Vahit’te geldi. Vahit, 5 Ekim’de olağanüstü genel kurula gideceklerini ve genel kurul kararıyla Mahalle Spor Kulübü adını, Asrın Grup Yenimahalle Spor Kulübü olarak değiştirmek istediklerini belirtti.
Plaketin sadece bir gösterge olduğunu, önemli olanın kulüp başarısı olduğunu kaydeden Talak, kulübün güzel işler çıkardığını ve desteklerini sürdüreceğini belirtti. Çiğli Belediye Başkan Aday Adayı olarak belediye başkanı olduğu zaman spor akademisi kurarak gençleri spora teşvik edeceğini ifade eden Talak, gençleri yeşil sahalarda güzel kramponlarla görmek istediğini dile getirdi. Plaket takdimi nedeniyle çok duygulu olduğunu belirten Talak, bu dönem Yenimahalle Spor Kulübü’nün yine 15-16 puan fark atarak başarılı olacağına inandığını kaydetti. Amatör spor kulüplerine destek olunması gerektiğini söyleyen Talak, kulüp adının değiştirilmesi ile ilgili olarak da memnuniyet duyacağını dile getirdi.
Yeni Mahalle Spor Kulübü Başkanı Mustafa Vahit ise, kulübün 40. yılı olduğunu ve geçtiğimiz sezon yaşadıkları şampiyonluk ile motivasyonlarının yüksek olduğunu söyledi. Kulübe gösterdiği ilgi ve yaptığı desteklerden dolayı Ali Talak’a teşekkür eden Vahit, Ali Talak’ın diğer iş adamlarına da örnek olması gerektiğini kaydetti. Kulüp olarak geçtiğimiz sezon kupa kaldırarak 1. Amatör’e yükseldiklerini hatırlatan Vahit, hedeflerinin bir üst lige geçmek olduğunu dile getirdi. Törende, takım antrenörü Mehmet Ali Beşel ve takım kaptanı Serdar Kırkmalı da, Talak’ın desteklerini ardından sorumluluklarını artırdığını ve başarılarını devam ettireceklerini söyledi.


 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.