Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Arslan’dan yeni İlçe yönetimine ziyaret

Arslan’dan yeni İlçe yönetimine ziyaret

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Ak Parti ilçe başkanlığına seçilen Özgür Kaner ve yönetim kurulu üyelerini makamında ziyaret etti. Görüşmede Çiğli’nin yoğun gündemi ve bu gündeme ilişkin çözümler konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

  • Ege Postası
  • 26.12.2014 - 13:58
Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Ak Parti Çiğli İlçe Başkanlığı’na seçilen Özgür Kaner ve yeni yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu, yeni görevlerinde başarılar diledi. Ak Parti  ilçe binasında gerçekleşen ziyarete, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Nadire Boyacıoğlu ve Ak Partili meclis üyeleri de katıldı. Görüşmede Ak Parti ilçe başkanlığının yeni yönetim kurulu üyeleri de tek tek düşüncelerini dile getirerek, modern kent olma yolunda Çiğli’deki sorunların çözümü ve yapılacaklar konusunda istek, öneri ve taleplerini dile getirdiler. Sohbet havasında geçen görüşmede Başkan Arslan da belediye olarak yürüttükleri proje ve hizmetler hakkında bilgi verdikten sonra, Başkan Kaner’e çiçek ve çikolata takdiminde bulundu.
Başkan Arslan: “Çiğli’de Özlenen Karşılıklı Saygı ve Diyaloğun Geliştirilmesi Lazım”
Çiğli için önemli hizmetlere imza attıklarını ve bunu yaparken tüm partilerin meclis üyeleriyle bu başarıyı sahiplendiklerini belirten Başkan Arslan, Çiğli’yi bütün olumsuzluklardan kurtaracak, kalkınmasına katkı sunacak, geleceğin sayılı kentleri arasına girmesini sağlayacak tüm çalışmaların ortak akıl yürütülerek gerçekleştirilmesi gerektiğinin önemine dikkat çekti. Başkan Arslan konuşmasını şöyle sürdürdü; “Biz, Çiğli için iyi şeyler yapmak adına bu göreve talip olduk. Meclis kanalıyla  yürütülecek hizmetlerin ve gerçekleştirilecek projelerin tek parti üzerinden yürümesi mümkün değildir. Güzel Çiğlimize yapılacak her şeyi el birliğiyle, dayanışmayla, birbirimizden güç alarak yapacağız. Her zaman söylüyorum Çiğli bizim Çiğlimiz. Çiğli’de özlenen karşılıklı saygı ve diyaloğa bağlı bir işbirliği geliştirilmesi lazım. Belediye başkanı olarak herkesi bu konuda sorumluluk almaya çağırıyorum.”

Tüm Çiğli’yi Kucaklayan Bir Başkanımız Var

Başkan Arslan’ın tüm Çiğli’yi kapsayan çalışmalar yürütmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Ak Parti İlçe Başkanı Özgür Kaner, tüm Çiğli’yi kucaklayan bir başkanımız olduğu için çok şanslı olduklarını belirtti. Çiğli’nin menfaatine olabilecek her hizmet ve projede belediye ile işbirliğine hazır olduklarını belirten Başkan Kaner, “Çiğli’de en güzel yönetimi, en güzel siyaseti, doğru yollardan ve doğru işlerle aramanın çok önemli olduğunu düşünüyorum. Başkanımızın çok başarılı işler yaptığını görüyoruz. Çiğli’de yaşayan bir başkanımızın olması, onun buradaki toplumsal hayata yabancı olmadığını gösterir. Bu da sorunların çözümünde büyük kolaylık sağlar. Karşılıklı saygı içinde Çiğli’nin bütün sorunlarına çözüm üretmek için elimizden geleni yapacağız” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.