Dolar 32,3986
%0.12
Euro 34,8080
%0.05
Altın 2.397,440
%0.03
Bist-100 10.209,00
%1.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Arslan mahalle ziyaretlerinde hız kesmiyor

Arslan mahalle ziyaretlerinde hız kesmiyor

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’ın mahallelerdeki sorunların yerinde tespiti ve çözümüne yönelik gerçekleştirdiği ziyaretlerine bu kez Aydınlıkevler Mahallesi’yle devam etti.

  • Ege Postası
  • 27.02.2015 - 11:24
İZMİR-   Sorunları başkan yardımcıları, birim müdürleri ve teknik ekiple birlikte inceleyen Başkan Arslan, çözüm bulunması noktasında vatandaşların talep ve isteklerini de dikkate alıyor.

Çiğli’deki mahalle muhtarlarına düzenli aralıklarla ziyaret gerçekleştiren Başkan Arslan’ın bu kez durağı Aydınlıkevler Mahalle Muhtarı Abdullah Gül oldu. Mahalle Muhtarı Gül ile beraber mahallenin çeşitli noktalarındaki sorunları yerinde inceleyen Başkan Arslan’a başkan yardımcıları, ilgili birim müdürleri ve teknik ekip de eşlik etti. Mahallede yürütülen hizmetlere ilişkin bilgi veren Gül, Başkan Arslan’a bir bir taleplerini iletti.

Mahalledeki birçok ihtiyacı giderecek, aynı zamanda Katip Çelebi Üniversitesi öğrencilerinin ihtiyaçlarına da cevap verecek bir iş merkezi ve spor salonu inşaası talebi başta olmak üzere, belediyenin belirlediği alanlarda yeni parkların yapılması; mevcutların bakım ve onarım işlemlerinin gerçekleştirilmesi, Sevgi yolu projesinin uygulanması, yeşil alan çalışmalarının birçok yerde yaygınlaştırılması gibi birçok konuda ilgili birimlere talimatlar veren Başkan Arslan, mahalle sakinlerinin talep ve isteklerini dinleyerek, çözümler konusunda ivedilikle davranılacağını da belirtti.   

Başkan Arslan: “Her Talebi Dikkate Almaya Çalışıyoruz”

Belediye olarak gerçekleştirilen hizmet ve projelerin hayata geçirilmesinde canla başla çalıştıklarını, bunu yaparken mahalle muhtarlarından gelen talepler doğrultusunda çalışmalara hız verdiklerini belirten Başkan Arslan, “Mahalle muhtarlarımızı düzenli aralıklarla ziyaret etmeye, onların sorunlarını dinlemeye çözüm bulunması noktasında karşılıklı görüş alışverişinde bulunmaya gayret ediyoruz. Mahallelerin türlü türlü talepleri var ve bu taleplere birden çözüm bulmamız mümkün değil. Bazı talepler için İzmir Büyükşehir Belediyemizin yardımına ihtiyaç duyduğumuz noktada, ortak çalışma yürütüyoruz. Ve bu anlamda her talebi dikkate almaya çalışıyoruz. Bu yüzden yerinde görelim, yerinde inceleyelim istiyoruz. Vatandaşlarımızın bizden yapmamızı istedikleri şeyler var ve bunları en kısa sürede yapmak için büyük bir gayret içindeyiz” dedi.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.