Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altay'da öncelik Ömer'de

Altay'da öncelik Ömer'de

ALTAY'da Cihangir Marmara başkanlığındaki yeni yönetim, kulübe ihtarname gönderen oyunculardan öncelikle stoper Ömer Arslan'ın 35 bin TL'lik alacağını ödeme kararı aldı.

  • Ege Postası
  • 27.05.2015 - 15:56
Teknik direktör Yalçın Koşukavak'ın, "Savunmada eksiğimiz var. Ömer mutlaka kalmalı" şeklinde rapor verdiği, ayrıca 62 bin TL alacağı olan ön libero Cuhmur Yılmaztürk'ün de kadroda tutulmasını istediği öğrenildi. Kaynak bulunması halinde yine 62 TL alacağı olan Serkan Silan'a da ödeme yapılacağı bildirildi.

Bu arada yönetim görev dağılımını gerçekleştirdi. Alex Padulano ve Ercüment Atik asbaşkan, Mehmet Mütevellioğlu basın sözcüsü, Ferit Yakmaz muhasip üye oldu. Can Barhan profesyonel şube, Serkan Çınarlı ve Ufuk Cücü amatör şubeler, Ahmet Erboy ve Polat Özen altyapı, Cemil Kaya taraftar, Ali Arslan tesisler, Ahmet Çoker sağlık komitesi, İrfan Aysal, Giuliano Gloghini, Turan Güven ve Melih Uçar sosyal işlerden sorumlu oldu. Kulüp Müdürü Erman Ertaş da görevinden istifa etti.


Öte yandan Arkas'tan Altay'a ret 

 ALTAY'ın destek ve sponsor alınması için Arkas'a yaptığı tekliften sonuç alınamadığı öğrenildi.

Göztepe'nin önce Altınbaş Holding, ardından Mehmet Sepil'le hayata dönmesi, Altınordu'nun Seyit Mehmet Özkan'la Türkiye'de ses getiren bir kulüp yapısına kavuşması, Karşıyaka'da ise Erdal Acar'la yeni bir hamle süreci başlaması üzerine gözler Altay'a çevrildi. Kurduğu voleybol takımı ile İzmir'in adını sadece Türkiye'de değil, Avrupa'da da duyuran Arkas Holding'in 3'üncü Lig'e düşen Altay'a sponsor olacağı iddiaları siyah beyazlıları heyecanlandırdı.

Geçtiğimiz günlerde Altay'ın önde gelen isimlerinden oluşan bir heyetin Arkas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Lucien Arkas'ı ziyaret ederek kulübe sponsor ya da destek olmasını istediği belirtildi. Altaylılar'ı son derece sıcak karşılayan Lucien Arkas'ın 101 yıllık kulübün 3'üncü Lig'e düşmesinden büyük üzüntü duyduğunu ifade ettiği, ancak kurum olarak voleybol, yüzme ve yelken dışında bir spor dalının içinde yer almak istemediklerini belirttiği bildirildi.
(DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.