Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altay'da ilk iş: Borçları temizlemek

Altay'da ilk iş: Borçları temizlemek

ALTAY'ın dün akşam yapılan kongresinde tek aday olarak girdiği seçimde başkanlığa getirilen Cihangir Marmara ve yönetim kurulunun ilk işi acil futbolcu borçlarını temizlemek olacak.

  • Ege Postası
  • 26.05.2015 - 15:56
İZMİR- Siyah beyazlılarda alacakları nedeniyle kulübe 1 ay önce ihtarname çeken Serkan Silan ve Cumhur Yılmaztürk'e 62'şer bin TL, Ömer Arslan'a ise 35 bin TL ödenmezse, 3 oyuncu yarın serbest kalma hakkı kazanacak. Üç oyuncu için 159 bin TL'ye ihtiyaç duyan yönetim, önümüzdeki günlerde diğer şikayetçiler Burak, Mikail, Kürşat, Bedri Can, Hüsamettin ve İsmet için toplam 250 bin TL daha kaynak arayacak.

Spor Toto 3'üncü Lig'de yaş sınırının kalkıyor olması nedeniyle rakiplerin deneyimli oyuncular alacağını hesaba katan yönetim, transfer yasağı riskini düşünerek eldeki futbolcuların yuvadan uçmasını engellemeye çalışacak. 

Eski oyuncuları Yunus Altun ve Erol Yükseker'e 120 bin TL, Tiago'ya ise 85 bin dolar borcu nedeniyle transfer yasaklısı olan Altay'a toplamda 1.2 milyon TL transfer yasağı faturası çıkması bekleniyor. Altay, SGK yapılandırmasının bozulmaması için 31 Mayıs'a kadar 56 bin TL de taksit ödemek zorunda.

MARMARA: "ALT YAPIYLA ZOR"

Altay Başkanı Cihangir Marmara, 3'üncü Lig'de statünün değişmesinin kendileri için olumsuz bir gelişme olduğunu vurguladı. Marmara, "Daha önce 24 yaş üstü 4 oyuncuya izin verilirken, şimdi bu sayı 10'a çıktı. Şu anki mevcut altyapımızla önceden düşündüğümüz hedeflere varmamız mümkün değil. Transferin önü açılmak zorunda. Sadece yönetim olarak bu yükün altından kalkamayız. Gelir seviyesi ne olursa olsun en büyüğünden en küçüğüne her Altaylı'nın desteğine ihtiyacımız var. Planı, projesi, sponsoru olan herkese kapımız açık" dedi. 

Cihangir Marmara, 31 Mayıs'a kadar 220 bin TL acil ödeme yapılması gerektiğini açıklamıştı. Alsancak Stadı'nın takipçisi olacaklarını kaydeden Marmara, Dokuz Eylül Üniversitesi ile tesis konusunda işbirliği yapmak istediklerini belirtti.

Altay'da Turgut Uçar iddiası
 
ALTAY'da Cihangir Marmara başkanlığındaki yeni yönetimin teknik direktör Turgut Uçar'a teklif yapacağı iddia edildi. 

Yönetimin son olarak 2012-13 sezonunda siyah beyazlı takımı çalıştıran deneyimli çalıştırıcıyla önümüzdeki günlerde masaya oturabileceği bildirildi. Akhisar Belediyespor, Yozgatspor, Kardemir Karabükspor, Körfez İskenderunspor, Tokatspor, Karşıyaka ve Bandırmaspor'da da görev alan Turgut Uçar, son 2 sezonda takım çalıştırmadı. İzmir ekibinde Teknik Direktör Yalçın Koşukavak'ın sözleşmesi 31 Mayıs'ta sona erecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.