Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Alman Sosyal Demokratların seçim afişinde 'Merkel reklamı'

Alman Sosyal Demokratların seçim afişinde 'Merkel reklamı'

Almanya'da Sosyal Demokrat Parti’nin (SPD) seçim afişlerinin üzerindeki resimlerde kendi adayı Peer Steinbrück’ten çok Hıristiyan Demokrat Partili (CDU) aday ve mevcut Başbakan Angela Merkel yer alıyor.SPD bu taktikle açıktan mevcut hükümetin...

  • Ege Postası
  • 02.08.2013 - 10:14
Almanya'da Sosyal Demokrat Parti’nin (SPD) seçim afişlerinin üzerindeki resimlerde kendi adayı Peer Steinbrück’ten çok Hıristiyan Demokrat Partili (CDU) aday ve mevcut Başbakan Angela Merkel yer alıyor.

SPD bu taktikle açıktan mevcut hükümetin çalışmadığını ve değişmesi gerektiği mesajını vermeye çalışırken, kendi vaatleri hakkında ipucu vermiyor. Mesela, afişlerin birinde çantasını kurcalayan Angela Merkel ve altında 'özel yaşam' yazısı görülüyor.

Reklam uzmanı Stefan Wachtel bu tür afişlerle nasıl bir mesaj verilmek istendiğini kimsenin anlamadığını ve bunların SPD için zararlı olabileceğini söylüyor.

Uzmanlar, hükümete seçim döneminde saldırmanın faydalı olacağını ancak Merkel’e bu kadar ağırlık verileceğine Steinbrück’ün güçlü yanlarını vurgulayan afişlerin olması gerektiğini savunuyorlar.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.