Dolar 32,3578
%-0.38
Euro 34,8084
%0.01
Altın 2.400,590
%-0.91
Bist-100 10.209,00
%1.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Akpınar'dan Gezi ve 7 Haziran mesajı

Akpınar'dan Gezi ve 7 Haziran mesajı

Karşıyaka Belediyesi Haziran ayı Birinci Olağan Meclis Toplantısı, Hüseyin Mutlu Akpınar başkanlığında gerçekleşti. Toplantıda Belediye Başkanı Akpınar, Gezi Olayları ve 7 Haziran genel seçimine yönelik mesajlar verdi. Öte yandan Karşıyaka Belediyesi’nin her ay ki ilk meclis toplantısında yapılan saygı duruşunda değişikliğe gidildi. Saygı duruşlarında bundan böyle borazan sesi kullanılmayacak. Akpınar’dan mecliste

  • Ege Postası
  • 01.06.2015 - 19:12
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Karşıyaka Belediyesi Haziran ayı Birinci Olağan Meclis Toplantısına Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ın mesajları damga vurdu.

GEZİ'DE VERİLEN MESAJ DOĞRULTUSUNDA BAŞKANLIK YAPIYORUM
İkinci yıldönümü nedeniyle Gezi Parkı olaylarına değinen Akpınar, “ Olaylarda ‘Eyyy siyasetçiler…Benim oyumla seçildin beni dinlemek zorundasın. Kenti betonlaştıramazsın, kente yeşil alan kazandırmalısın’ mesajı verildi. Ben bu mesajı alan bir belediye başkanıyım. Bu mesaj doğrultusunda belediye başkanlığı yapıyorum” dedi.

YAŞANACAK TÜRKİYE
Akpınar hafta sonu gerçekleşecek 7 Haziran genel seçimi içinde mesaj verdi.  Yerel seçimlerde CHP’den belediye başkanı seçilen Akpınar, partisinin genel seçimler için kullandığı ‘Yaşanacak  bir Türkiye’ sloganından yola çıkarak, “ Yurttaşlar demokratik haklarını kullanarak oy atacak. Yaşanacak bir Türkiye olmalı. Türkiye umarın yeni bir hükümetle yeni bir sürece girecektir” dedi.

BUNDAN BÖYLE BORAZAN SESİ YOK
Öte yandan Karşıyaka Belediyesi’nin her ay ki ilk meclis toplantısında yapılan saygı duruşunda değişikliğe gidildi. Karşıyaka’da saygı duruşları borazan sesi eşliğinde  yapılmayacak. Başkan Akpınar, saygı duruşunun bundan böyle sessiz şekilde yapılacağını ifade etti, “
Borazan sesiyle Amerikan vari saygı duruşu bundan böyle yapmayacağız. Sessiz şekilde saygı duruşunda bulunacağız” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.