Dolar 32,3828
%0.07
Euro 34,7640
%-0.08
Altın 2.396,620
%-0.01
Bist-100 10.209,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili kadınlar sokağa indi

AK Partili kadınlar sokağa indi

AK Parti İzmir İl Kadın Kolları üyeleri AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Binali Yıldırım'ın İzmirlilere el yazısıyla yazdığı mektubu çarşı pazar dağıtmaya başladı.

  • Ege Postası
  • 08.10.2015 - 14:18
AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Gözde Keskin, “İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayımız Sayın Binali Yıldırım'ın İzmirli hemşerilerimize yazmış olduğu mektupta belirttiği gibi, 1 Kasım aramıza nifak sokmak isteyenlere 'dur' deme, kardeşliğimizi, birliğimizi pekiştirme günüdür. Büyük Atatürk ve arkadaşlarının kurduğu Türkiye Cumhuriyetine sahip çıkma, onu ilelebet payidar yapma ve Türkiye'yi aydınlık, AK günlere kavuşturma günüdür. Biz de bu doğrultuda AK kadınlarımızla her zaman olduğu gibi gece gündüz demeden, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 1 Kasım seçimlerinden zaferle çıkarak partimizi tekrar tek başına iktidar yapacağız.

AK Kadınlar olarak ilk günkü aşk ve heyecanla hep birlikte yola çıktık. 1 Kasım'a kadar gece gündüz, çarşı Pazar demeden kapı kapı dolaşarak özveri ve fedakarlık içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz" diye konuştu. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.