Dolar 32,3657
%0.15
Euro 34,9440
%-0.35
Altın 2.325,400
%0.21
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kaya'dan Buca ve Balçova turu: 'Seçkinlerin değil milletin partisiyiz'

Kaya'dan Buca ve Balçova turu: 'Seçkinlerin değil milletin partisiyiz'

Seçim çalışmalarını Buca ve Balçova ilçelerinde gerçekleştirdiği ziyaretlerle sürdüren AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Mahmut Atilla Kaya, AK Parti'nin 13 yılda inşa ettiği büyük dönüşüm sayesinde ülkenin sorunlarının çözülebileceğini, sadece birikmiş sorunları çözmekle kalmadan, yükselen, güçlü, itibarlı bir ülke de olunabileceğini herkese gösterdiğini belirtti. AK Parti'nin seçkinlerin değil milletin partisi olduğunu ifade eden Kaya, gücünü sadece milletten alan bir siyasi hareket olduklarını da vurguladı. Kaya'dan Buca ve Balçova turu:

  • Ege Postası
  • 08.10.2015 - 10:22
İZMİR - 1 Kasım'a sayılı günler kala seçim gezilerine aralıksız devam eden AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Mahmut Atilla Kaya, Buca ve Balçova ilçelerinde gerçekleştirdiği ziyaretlerle seçim çalışmalarını sürdürdü. İlk olarak Buca'da parti teşkilatıyla bir araya gelen Kaya, ardından esnaf ziyaretlerinde bulundu, vatandaşlarla sohbet ederek hedeflerini anlattı, destek istedi. Kahvehane toplantılarında kanaat önderleri ve mahalle sakinleriyle bir araya gelen Kaya, "AK Parti'yi farklı kılan bir sevda ve gönül hareketi olmasıdır" diyerek, "Seçkinlerin değil, milletin partisiyiz. Yeni Türkiye'yi AK Parti'nin vefakâr teşkilatları ve milletimizle birlikte inşa edeceğiz. Teşkilatlarımızın en üst kademesinden en alt kademesine kadar, partiye hizmet eden bütün arkadaşlarımız AK Parti'nin isimsiz kahramanlarıdır. 13 yıl boyunca ülke yönetiminde elde ettiğimiz büyük tecrübe ve birikim en büyük referansımızdır. 13 yıl boyunca elde edilen tüm kazanımlarımızı koruyarak, önümüzdeki dönemde ülkemizi daha ileri seviyelere taşımak konusunda kararlıyız" şeklinde konuştu.
 
AK PARTİ'NİN ÜSLUBU MİLLETİMİZİN ÜSLUBUDUR
Siyasetin merkezine insanı koyan, her daim milletin istikametinde yürüyen bir siyasi çizginin temsilcisi olduklarını vurgulayan Mahmut Atilla Kaya, "Milletin kurduğu, istikametini milletin belirlediği ve sadece millet eliyle kendini yenileyen bir parti olan AK Parti'nin üslubu milletimizin üslubudur. AK Parti, meşakkatli ve uzun mücadelesi boyunca halkın tercihlerinden ve rızasından geriye doğru hiçbir adım atmamıştır, atmayacaktır. AK Parti sadece millete güç vermiş, milletten güç almıştır. Biz tüm çalışmalarımızı bu minvalde gerçekleştiriyoruz. Demokrasinin çıtasını daha yükseğe çıkarmak, ekonomimizi büyütmek, kalkınma ve refahımızı daha ileri noktalara taşımak için vatandaşlarımızdan destek istiyoruz" dedi.

ŞOFÖRLER ODASI'NI ZİYARET ETTİ
AK Parti adayı Kaya, Buca ziyaretlerinin ardından Balçova'da temaslarını sürdürdü. Burada parti teşkilatıyla bir araya gelen Kaya, daha sonra İnciraltı ve Ata Caddesi üzerinde esnaf ziyaretlerinde bulundu, vatandaşlarla kucaklaştı. Kaya daha sonra, Balçova Şoförler Odası'nı ziyaret ederek, şoförlerle bir araya geldi, oda üyelerinin sorunlarını dinledi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.