Dolar 32,3865
%0.08
Euro 34,7756
%-0.05
Altın 2.401,280
%0.19
Bist-100 10.209,00
%1.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Ceyhun plaja indi

AK Partili Ceyhun plaja indi

AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Ozan Ceyhun, yaz mevsimine denk gelen genel seçim nedeniyle gençlerle sahilde buluştu. Çeşme’de plajda gençlerle “Ankara’nın Bağları”nı söyleyen Ceyhun, danslara eşlik etti. Renkli ve sıradışı görüntülerin yaşandığı eğlence dolu gecenin sonunda havai fişek gösterisi yapıldı.

  • Ege Postası
  • 28.05.2015 - 13:40
İZMİR - Avrupa Parlamentosu eski Milletvekili, AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Ozan Ceyhun, alışılagelmişin dışında programlarıyla seçim çalışmalarına devam ediyor. Gün boyu bir dizi toplantı ve ziyaretlerin ardından gecesini gençlere ayıran Ceyhun, yine değişik bir programa imza attı. Daha önce Kordon’da gençlerle bir araya gelerek gitar eşliğinde şarkılara eşlik eden Ceyhun bu kez Çeşme sahillerinde gençlerle buluştu. Çeşme programı için ceket ve kravatını çıkarıp spor kıyafetlerini giyen İzmir Milletvekili Adayı Ceyhun, Ödemiş, Karabağlar, Balçova ve Çeşme Gençlik Kolları üyeleriyle plajda bir araya geldi. Ilıca sahilinde gençlerle birlikte eğlence dolu bir gece geçiren Ceyhun, kumsalda şarkılar eşliğinde dans eden gençlere eşlik etti.



Ankara’nın bağları…

‘Geleceğimiz’ dediği gençlerle birlikte eğlenen ve coşkularına ortak olan Ozan Ceyhun, bir ara çalan “Ankara’nın bağları” türküsüne de eşlik etti. Gençlerin sevgi gösterileri arasında kalan ve yoğun ilgi gösterdiği Ceyhun, “İzmir’in Türkiye’nin geleceği olan gençlerimizi geleceğe hazırlamak, onlara eğitim-öğretim alanları inşa etmek, istihdam alanları sağlamak, kısacası yatırım yapmak AK Parti iktidarının 13 yıldır hizmet anlayışında var. AK Parti, her zaman çocuklarımız, gençlerimiz, kadınlarımız, yaşlılarımız ve engellilerimizin önündeki engelleri kaldırmaya yönelik politika üretiyor. Gençlerimizle el ele çok çalışıyoruz. Oluşan bu sinerjiden çok güzel işler ortaya çıkıyor” dedi.

"Enerjimiz yerinde koşturacağız"

Kendisinin ilk günlerde yaptığı “Gencim, enerjim tam ve koşturmaya hazırım” açıklamasını da hatırlatan AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Ozan Ceyhun, her zaman gençlerimizle birlikte İzmir için Türkiye için koşturacağız” diye konuştu. Seçim çalışmasını Çeşme’de eğlenceli bir gece ile sonlandıran Ceyhun, havai fişek gösterileri ile uğurlandı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.