Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti'de 9 Eylül açılımı

AK Parti'de 9 Eylül açılımı

AK Parti İzmir'de ilk kez kurtuluş şenliklerinde sokağa iniyor. Partililer, bando takımı eşliğinde ellerinde çiçeklerle Kemeraltı Çarşısı'nın Konak girişinden girip, İkiçeşmelik'e çıkacak. AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin fener alayına da katılacağını söyledi.

  • Ege Postası
  • 05.09.2014 - 10:41
İZMİR - İzmir'de önyargıları yıkamadıkları gerekçesiyle hedefledikleri oyu alamadığını savunan AK Parti, kentin kurtuluş gününde sokağa iniyor. Her 9 Eylül'de sadece protokol törenlerine katılan parti yöneticileri bu yıl ilk kez program düzenledi. AK Parti İzmir il yönetimi, ilçe teşkilatları, kadınlar ve gençler, 9 Eylül'de kentin düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yıldönümünde saat 17.30'da Kemeraltı Çarşısı'nın Konak girişinden girip, Başdurak Cami'nin yanından ilerleyerek, İkiçeşmelik Caddesi'ne çıkacak. AK Partililer ellerinde parti bayrağı taşıyacak, esnafa ve alışveriş yapanlara çiçek dağıtacak. AK Partililer'in yürüyüşüne bando takımı da eşlik edecek. 

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek olan fener alayına da katılacağını belirterek, "Siyasetin kavga etmeden de yapılabileceğini göstereceğiz. İzmir'de siyasetin dilini, tarzını değiştireceğiz. İzmirli düğününde de bizi görecek cenazesinde de. Bayramın coşkusunu da yaşayacağız, ölünün yasını da tutacağız. Biz İzmirli ile kader birliği yapacağız" dedi. ELİF DEMİRCİ / DHA

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.