Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir’de yerel seçim startını erken verecek

AK Parti İzmir’de yerel seçim startını erken verecek

AK Parti İzmir İl Teşkilatı, Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimlerinin ardından verdiği kısa süreli dinlenme molasının ardından bu hafta yerel seçimlere çalışma startını verecek. Mola bitti, start veriliyor...

  • Ege Postası
  • 20.07.2018 - 16:25

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Yerel seçim çalışmalarının startını erken vermeye hazırlanan AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, 24 Haziran seçimlerinde il binasında ve ilçelerde açılan Seçim Koordinasyon Merkezleri’nin (SKM) açık kalması talimatı vermişti.

Bütün ilçelerdeki SKM birimleri açık kalacağı gibi, il binasındaki SKM birimi de yedinci kata taşınacak.

İL BAŞKANI ŞENGÜL, YEREL SEÇİM ÇALIŞMA TAKVİMİNİ BAŞLATACAK

Erken genel seçim tarihinin açıklanmasının hemen ardından Ramazan ayına denk gelen seçim çalışmaları sırasında yoğun bir mesai harcayan AK Parti İzmir’de, İl Başkanı Aydın Şengül, verilen dinlenme molasının ardından bu hafta yerel seçim çalışma planını hazırlayıp il ve ilçe teşkilatlarına çalışmalara başlama talimatını verecek.

İL BAŞKANI YEREL SEÇİM ÇALIŞMA TAKVİMİNİ HAZIRLAYIP…

AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Tanfer Kemerli, sandık eğitimlerinden başlanacağını, yerel seçimlerde çalışacak ekiplerin belirleneceği ve bu ekiplere seçmenlerle ikili ilişkilerde nasıl davranacaklarına dair de bir eğitim verileceğini belirtti.

YENİ ÇALIŞMA EKİPLERİNE VE SANDIK GÖREVLİLERİNE EĞİTİMLE BAŞLANACAK

Teşkilat Başkanı Kemerli, “Sayın il başkanımız bu hafta itibariyle çalışma planı hazırlayacak. Eğitim çalışmalarımız olacak. Yerel seçimlere sandık eğitimlerinden başlanacak. Yerel seçim çalışmalarının startı erken verilecek. Skm’ler zaten kapanmadı. Sahada çalışılacak. Yeni çalışma ekipleri hazırlanıyor. Seçmenle görüşmelerinde onların ikili ilişkiler konusundaki eğitimleri yapılacak. Ayrıntılar önümüzdeki günlerde netleşecek” şeklinde bilgi verdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.