Dolar 32,3629
%-0.37
Euro 34,6630
%-0.41
Altın 2.383,210
%-1.63
Bist-100 10.194,00
%1.47

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir’de kadın kolları hazır kıta

AK Parti İzmir’de kadın kolları hazır kıta

AK Parti İzmir’de, cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde kadın kolları aktif rol alacak. İzmir’de 2 bin kadın Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için hazırlanan broşürleri kapı kapı dağıtacak, Başbakan’ın yaptıklarını anlatacak. Kadın kollarının her zamanki hassasiyet ve fedakarlıkla cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde de çalışacağının altını çizen AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Özen Kızılırmak, “Anlatacak o kadar çok şey var ki. Kapıyı çaldıktan sonra zamanımız bile yetmeyebilir. Başbakan’ın yaptıklarını herkes çok iyi biliyor. Bilmeyenler ideolojik bakanlar” dedi.

  • Ege Postası
  • 21.07.2014 - 10:04
EGE POSTASI - AK Parti İzmir’de kadın kolları  cumhurbaşkanlığı seçimleri için hazır kıta…AK Parti İzmir Kadın Kolları Başkanı Özen Kızılırmak 2 bin kadının sahada aktif olduğunu söyledi.Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için hazırlanan broşürleri kapı kapı dağıtacak olan AK Kadınlar, Başbakan Erdoğan’ın yaptıklarını anlatacaklar. AK Kadınlar, Başbakan’ın 2 Ağustos’taki İzmir Mitingine katılımın büyük olması içinde rol alacak.

İDEOLOJİK BAKMASINLAR
Kadın kollarının her zamanki hassasiyet ve fedakarlıkla cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde de çalışacağının altını çizen Kızılırmak, “ Sandıklarımızı mümkün olduğunca asker gibi kadınlarla boş bırakmamaya çalıştık. Sandık doluluk oranımız şuan da yüzde 90…Mitinglerde dikkat ederseniz Ak Kadınlar alanların yarısını doldururlar. Bıkmadan usanmadan saatlerce dururlar. Katılımın yarısından fazla yine kadınlar olacaktır.Partisini ülkesini çok iyi noktaya getiren bir liderin Cumhurbaşkanlığına giderken yalnız kalması mümkün değil. Allahın izniyle ilk turda  bu iş bitecek. Başka Türkiye yok. Siyasi hesaplar üzerinden Cumhurbaşkanlığı seçimlerine gitmemeliler. İdeolojik düşünmemeliler. Ülkeyi en iyi şekilde yönetecek bir Cumhurbaşkanına ihtiyaç var. O isimde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan…Anlatacak o kadar çok şey var ki. Kapıyı çaldıktan sonra zamanımız bile yetmeyebilir. Başbakan’ın yaptıklarını herkes çok iyi biliyor. Bilmeyenler ideolojik bakanlar. İdeolojik bakmadan, siyasi oyun ve çıkar peşinde koşmadan yeni bir Türkiye istiyorsak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmalıdır”dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.