Dolar 32,4909
%-0.15
Euro 34,9626
%0.38
Altın 2.430,820
%0.32
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir'den Ankara'ya 'Yıldırım' çıkarma!

AK Parti İzmir'den Ankara'ya 'Yıldırım' çıkarma!

ULAŞTIRMA, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, kendisine makamında ziyaret eden İzmir teşkilatını ağırlarken havacılık terimlerini kullandı. Yıldırım, İzmir'in sorunlarının takibi ve çözümü için milletvekillerinden oluşan ekip kurduğunu belirterek, "İzmir'de CHP'li belediyeler vatandaşın sorunlarına ilgisiz. Biz çözeceğiz, bunun için stabil (sabit) halden take of (havalanmak) durumuna geçtik" dedi.AK Parti heyeti akşam saatlerinde de Meclis'te Başbakan Ahmet Davutoğlu ile buluştu. AK Parti İzmir'den Ankara çıkarması

  • Ege Postası
  • 30.11.2015 - 19:04
AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, belediye başkanları,  30 ilçe başkanı ve 50 il yönetim kurulu üyesi ile birlikte , Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ı Ankara’da ziyaret etti.

BEREKET GETİRMESİ DİLEĞİYLE
Delican, Yıldırım'a bereket getirmesi dileğiyle 35 besmele yazılı tablo ve Bergama halısı hediye etti.


Bakanlığın yemekhanesinde yenen öğle yemeğinde konuşan Yıldırım, şöyle konuştu: 
"Bakan olduktan sonra hizmetlere eskiden olduğu gibi bundan sonra da devam edeceğiz. İzmir'de seçimde iyi bir sonuç almasına rağmen milletvekili sayımızı artıramadık. İzmir'deki oy artışı sayesinde AK Parti Ege Bölgesi'nde birinci parti oldu. Öncelikle şahsım ve milletvekili arkadaşlarım adına teşkilatımıza 1 Kasım seçimlerinde gösterdiği gayret ve başarı nedeniyle teşekkür ediyorum. İzmir'de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Eğer disiplinli çalışırsak 4 milyon hemşehrimizi kucaklarsak oylarımızı daha da artıracağız. İzmir'de CHP'li belediyeler vatandaşın sorunlarına ilgisiz. Biz çözeceğiz, bunun için stabil (sabit) halden take of (havalanmak) durumuna geçtik. İzmir'in her sorununu, vatandaşın her talebini bize iletin. Bunun için milletvekillerinden oluşan özel ekip kurdum. İzmir benim için çok önemli. Gözüm kulağım İzmir'de."


DAVUTOĞLU İLE BULUŞMA
AK Parti heyeti akşam saatlerinde Meclis'te tebrik ziyaretlerinde bulundu. Heyet güvenoyu görüşmeleri için Meclis'te bulunan Başbakan Ahmet Davutoğlu ile buluşup hatıra fotoğrafı çektirdi.

(Elif DEMİRCİ-DHA)

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.