Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir Vefa İftarı’na hazır

AK Parti İzmir Vefa İftarı’na hazır

AK Parti İzmir Teşkilatı 30 ilçede kurmaya başladığı iftar sofralarıyla 300 bin İzmirliye ulaşacak. Bugüne kadar görev yapmış parti yöneticileri, belediye başkanları, milletvekillerinin de içinde olduğu bin 500 kişinin davet edildiği Vefa İftarı ise bu akşam AK Parti İzmir İl Binası bahçesinde yapılacak. 300 bin insana ulaşılacak

  • Ege Postası
  • 19.05.2018 - 08:55

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-İzmir’de 24 Haziran seçim sürecinin Ramazan ayı ile çakışması nedeniyle seçim ve iftar çadırları kurulması çalışmasını bir arada yürüten AK Parti İzmir İl Başkanlığı 30 ilçede 30 gün boyunca kurmaya başladığı iftar yemeklerinde tam 300 bin İzmirliye ulaşmayı hedefliyor.

AK Parti Seçim İşleri Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Hüseyin Özkan, İzmir’in bütün ilçelerinde iftar sofraları kurduklarını belirterek, Ramazan ayı bitiminde 300 bin İzmirli ile iftarda buluşmuş olacaklarını kaydetti.

BİN 500 PARTİLİMİZİ DAVET ETTİK, VEFA İFTARIMIZA HAZIRIZ

İzmir’de teşkilatlarında görev yapmış eski ve yeni parti yöneticileri, belediye başkanları, milletvekillerini 19 Mayıs akşamı AK Parti İzmir İl Binası bahçesinde kuracakları iftar sofrasında ağırlayacaklarını dile getiren AK Parti İzmir SKM Başkanı Hüseyin Özkan, bin 500 kişiyi davet ettiklerini söyledi.

RAMAZANIN HOŞ SADASIYLA BİRARAYA GELMİŞ OLACAĞIZ

İftar programında meddahların, Ramazan şerbetçilerinin de bulunacağı güzel bir iftar programı hazırladıklarını dile getiren AK Parti SKM İzmir Başkanı Hüseyin Özkan, “Vefa İftarı’mıza hazırız. Şu anda aktif  siyasetin içinde olmayan partimiz mensubu olup kalbi ve gönlü bizimle olan bütün teşkilat mensuplarımıza ulaşmaya çalıştık. Bin 500 mensubumuzu davet ettik. Vefa bizim partimizde önemlidir. Uzak ilçelerdeki arkadaşlarımızla her zaman bir araya gelemiyoruz. Ramazan’ın hoş sadası vesilesiyle bir araya da gelip hal hatırımız sormuş olacağız. İftar bu işin bahanesi. Bütün hazırlıklarımızı tamamladık. Yarın eski ve yeni teşkilat mensuplarımız, yöneticilerimizle birlikte iftar açacağız” diye konuştu.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.