Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir'de beş ilçeye yeni başkan atanacak

AK Parti İzmir'de beş ilçeye yeni başkan atanacak

AK Parti’de başkanları milletvekilliği için istifa eden 4 ilçenin yanı sıra sıkıntılı bir kongre süreci geçiren Dikili'ye önümüzdeki günlerde yeni başkanlar atanacak. AK Parti İzmir Teşkilat Başkanı Tanfer Kemerli, AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül’ün onayıyla hazırlanacak isim listesinin Genel Merkeze sunulacağını ve haftaya yeni başkanların atanmış olacağını söyledi. AK Parti İzmir'de flaş gelişme

  • Ege Postası
  • 18.05.2018 - 15:43

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI- AK Parti İzmir’de milletvekili adayı olabilmek için istifa eden ilçe başkanlarının yerine yeni isimler önümüzdeki günlerde atanacak. 

Narlıdere'de Aslan Bilgi, Karabağlar'da Kazım Erten, Seferihisar'da Hamit Nişancı ve Kemalpaşa'da Yaşar Kırkpınar Nisan ayı sonlarında milletvekilliği için yola çıkarken koltuklarına bugüne kadar siyasi ve hukuk işleri başkanları vekalet etti. Kongre sürecinde İlçe eski Başkanı Engin Karadağ'ın görevden alındığı ve Zeynep Güreler'in başkanlığa vekalet ettiği Dikili'yle diğer dört ilçeye kısa süre içerisinde yeni atamaların yapılacağı kaydedildi.

Konu hakkında bilgi veren AK Parti İzmir Teşkilat Başkanı Tanfer Kemerli, seçime az bir süre kaldığını ve vekaleten görev yapan ilçe başkanlarının yerine asil atama yapılması için bir çalışma başlattıklarını söyledi.

GENEL MERKEZİMİZE İSİM LİSTESİ SUNACAĞIZ

Beş ilçede mevcut vekil başkanların yerine AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül’ün onayıyla hazırlanacak isim listesini AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı’na göndereceklerini kaydeden Teşkilat Başkanı Kemerli, yeni başkanların haftaya atanmış olacağını belirtti.

KISA SÜREDE ONAY ALIP YENİ BAŞKANLARI ATAMIŞ OLACAĞIZ

AK Parti İzmir Teşkilat Başkanı Tanfer Kemerli, “İlçe başkanlarımız adaylıkları nedeniyle istifa ettiği için onlardan boşalan yerlere yeni ilçe başkanları atayacağız. Boşalan yerlere siyasi ve hukuk işleri başkanlarımız vekalet ediyordu. Alternatif isimleri genel merkezimize sunacağız. Kısa sürede onay alıp yeni ilçe başkanlarımızı atamış olacağız” diye konuştu.

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül de istifa eden ilçe başkanlarının yerine vekaleten bakan partililerin göreve devam ettiğini ancak bu ilçelere yeni atamaların yapılacağını belirtti. Milletvekili aday listesinin netleşmesinin ardından Ankara’ya giderek, göreve atanacak isimleri netleştireceklerini ifade eden Başkan Aydın Şengül, şu anda görevden alma gibi bir durumun söz konusu olmadığını söyledi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.