Dolar 32,4164
%-0.02
Euro 34,7878
%-0.04
Altın 2.432,780
%-0.09
Bist-100 10.083,00
%1.69

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir İl Kadın Kolları: Hepimiz Sümeyye Erdoğan'ız!

AK Parti İzmir İl Kadın Kolları: Hepimiz Sümeyye Erdoğan'ız!

AK Parti Kadın Kolları, CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal'ın sosyal medyadaki paylaşımına düzenledikleri basın toplantısında tepki gösterdi. AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gözde Keskin, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Sayın Sümeyye Erdoğan’a sosyal medya üzerinden yapılan çirkin, ahlaksız, hadsiz, insan ve kadın onuruna yakışmayan saldırıları şiddetle kınıyoruz" derken, AK Kadınlar tarafından “Hepimiz Sümeyye Erdoğan’ız” sloganı atıldı. AK Parti İzmir İL Kadın Kolları:

  • Ege Postası
  • 01.09.2015 - 13:56
EDA EBRU NANECİ / HABER SERVİSİ - AK Parti İzmir İl Kadın Kolları, il binasında düzenledikleri basın toplantısında CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal'ın Lazika İslam Emiri tarafından Sümeyye Erdoğan'a evlilik teklifinde bulunulduğuna yönelik sosyal medyada yaptığı açıklamalara tepki gösterdi. Kadın Kolları Başkanı Gözde Keskin, Sümeyye Erdoğan için özür beklediklerini bildirdi.  

ŞİDDETLE KINIYORUZ
Kadınların önemini İslamiyet Tarihi’nden örneklerle anlatan Keskin, “Bir milletin hayatta kalış, şahlanış hikayesinde kadınların izleri vardır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Sayın Sümeyye Erdoğan’a sosyal medya üzerinden yapılan çirkin, ahlaksız, hadsiz, insan ve kadın onuruna yakışmayan saldırıları şiddetle kınıyoruz. Türkiye ile terör örgütü DAEŞ arasında ilişki bulunduğu izlenimini uyandırmak ve Türkiye’nin imajını zedelemeyi amaçlayan algı operasyonlarına her gün bir yenisinin eklendiğini görüyoruz” dedi. 

PARALEL YAPI ELEŞTİRİSİ 
"Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun da belirttiği gibi CHP kamuoyu önünde Sayın Sümeyye Erdoğan’dan ve onun nezdinde tüm kadınlardan özür dilemelidir“ diyen Keskin şöyle devam etti: "Bunu yaparken paralel yapı da desteğini CHP den esirgememiştir. Bu kampanya büyük bir infiale yol açmıştır. Çeşitli kesimlerden malum zihniyete cevap hemen gelmiştir. CHP’nin bazı milletvekilleri aciz bir hatanın öncüleri olmuşlardır. Kadını ve aileyi toplumun bir ferdi olarak gören bir partinin mensupları olarak CHP’ye, bundan sonraki süreçte iftira dolu önergelerle ve algı yönetimiyle meclisi ve toplumu meşgul etmemesini, yetersizliği, kirli oyunlarla ört bas etmemesini ve eğer başarabiliyorsa ülkemize, Türk kadınının geleceğine katkı sunmasını öneriyoruz."

KADIN DERNEKLERİNE 'KESKİN' GÖNDERME 
Kadın dernekleri, kamu kurum ve kuruluşlarını ve tüm STK'lara çağrıda bulunan Keskin, "Ahlak ve erdem Bu özrü AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanlığı olarak kadın milletvekillerimiz, kadın belediye başkanımız, kadın meclis üyelerimiz, kadın il - ilçe teşkilatlarımız ve iki milyonu aşan kadın üyelerimiz adına istiyoruz. Ayrıca Sayın Sümeyye Erdoğan’a yapılan hadsiz saldırıyla tepki koyamayan, sözde değil özde kadın dernekleri, kamu kurum ve kuruluşları, tüm STK’ları, tüm duyarlı vatandaşlarımızı kadına, kadın haklarına saygılı olmaya, kadına kadınca değer veren kavramlar kullanmaya, ahlak ve erdem kavramlarına sahip çıkmaya davet ediyoruz” diye konuştu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.