Dolar 32,3509
%-0.03
Euro 34,8382
%0.13
Altın 2.388,920
%-0.33
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir İl Başkanı Şengül'den liste değerlendirmesi

AK Parti İzmir İl Başkanı Şengül'den liste değerlendirmesi

İzmir milletvekili aday listesinin de belirlenmesinin ardından odasında adaylarla bir araya gelen ve çalışmalar hakkında istişarede bulunan AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, İzmir listesindeki adayların tüm İzmirlileri temsil edecek bir şekilde oluşturulduğunu dile getirerek, Başbakan Binali Yıldırım’ın da listede bulunmasının kendilerine büyük güç kattığını söyledi. AK Parti İzmir İl Başkanı Şengül'den liste değerlendirmesi

  • Ege Postası
  • 21.05.2018 - 18:55

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI- İzmir Milletvekili aday listesini değerlendiren AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, “Çok dengeli, ortak akılla yapılmış aday listesi ilimize ve ilçemize hayırlı olsun” dedi.

BAŞBAKANIMIZIN LİSTEDE OLMASI BİZE GÜÇ KATTI

Başbakan Binali Yıldırım’ın yeniden İzmir’den aday olmasının kendilerine güç kattığını dile getiren AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, “Aday listemizde en önemlisi Başbakanımızın tekrar listede olması, İzmir’e gelmesi bize inanılmaz derecede güç kattı. Benimsenmiş İzmir’in yakından tanıyıp sempati duyduğu birinin olması bizim için inanılmaz bir kazanç. Yükümüzü hafifletecektir bu anlamda. Diğer adaylarımızın zaten tanıyoruz” şeklinde konuştu.

ADAYLARIMIZIN ÇALIŞMALARINI ZATEN BELİRLEMİŞTİK

Teşkilat olarak seçimlere hazır olduklarını, tüm program ve hazırlıkların yapıldığını vurgulayan İl Başkanı Aydın Şengül, teşkilatın motivasyon ve heyecanının yüksek olduğuna vurgu yaptı.

SAHADA AK PARTİ DIŞINDA BİR SİYASİ PARTİ GÖRMEDİM

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, İzmir milletvekili adaylarının il başkanlığı programlarıyla paralel hareket edeceklerini söyledi:

“Teşkilat olarak zaten bütün programlarımızı ve hazırlıklarımızı yapmış ve sahaya inmiştik. Adaylarımızın hangi çalışmaları yapacağını genel olarak il başkanlığı olarak belirlemiştik. Adaylar kendi özelliklerine göre seçim programları yapacak. 30 ilçemizde saat 11-12 gibi başlayıp sahura yani saat 4.30’lara kadar çalışmalarımız var. Şu anda sahadayız. Sahada AK Parti’nin dışında ben başka bir siyasi parti de görmedim. Teşkilat olarak motivasyon ve heyecanımız var.”

ŞENGÜL ADAY BELİRLEME SÜRECİNİ DE ANLATTI

“Aday belirleme süreci hakkında bilgi veren İl Başkanı Şengül, hangi kriterlerin dikkate alındığını şöyle aktardı:

“Aday belirleme süreciyle ilgili bir süreç vardı. Aday adayı başvurularımızı aldık. Herkes tek tek değerlendirildi. Teşkilat mensuplarımızın adaylar hakkındaki görüşleri alındı, temayül yoklaması yapıldı. Sonra ilimizin sivil toplum örgütleri ve bizlerin ayrıca il başkanlığı olarak görüşleri alındı. Tüm bunların neticesinde adayları kişiye göre belirlemedik. Herkesin bir kriteri vardı. O kriterlere göre adayların CV’lerine, o kriterlere uygunluğuna göre bir liste yapıldı. O kriterlere isabetli olacak şekilde netleştirildi. Temayül, teşkilatımızla bağlantıları, bayan, genç, ilimizde yaşayan doğu ve güneydoğu Anadolu vatandaşlarımızı temsil edecek adaylarımız, yine aynı şekilde Balkan göçmenlerini, Roman kardeşlerimizi temsil edecek adaylarımız, genç kardeşlerimizi bölgelere göre dikkate alarak, işte Erzurum’u temsil edecek, Konyalı, Mardinli daha doğrusu İzmi’de Türkiye’nin birçok yerinden göç edip gelmiş vatandaşlarımızı temsil edecek şekilde ideal bir liste, bütün istişareler sonunda açıklandı. imize ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.