Dolar 32,1863
%-0.23
Euro 35,0633
%0.23
Altın 2.470,630
%0.99
Bist-100 10.159,00
%-0.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir'de sürpriz adaydan ilk açıklama; Beklemiyordum ama...

AK Parti İzmir'de sürpriz adaydan ilk açıklama; Beklemiyordum ama...

AK Parti İzmir’de seçilebilir sırada ikinci bölgede Milletvekili Adayı gösterilen AK Parti İzmir İl Yönetim Kurulu eski Üyesi Melek Eroğlu, kararı sevinçle karşıladığını belirtti. AK Parti İzmir İkinci Bölge Beşinci Sıra Milletvekili Adayı Eroğlu, 24 Mayıs Aday Tanıtım Toplantısı’nın hemen ardından sahaya ineceklerini söyledi. AK Parti İzmir'de sürpriz adaydan ilk açıklama

  • Ege Postası
  • 21.05.2018 - 18:02

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Birinci bölgeden aday gösterilmeyi beklediğini ancak kendisi için sıralamanın ya da bölgenin önemli olmadığını kaydeden AK Parti İzmir ikinci bölge beşinci sıra milletvekili adayı Melek Eroğlu, 24 Mayıs’ta gerçekleşecek olan aday tanıtım toplantısının hemen ardından sahaya inerek çalışmaya başlayacaklarını söyledi.

İKİNCİ BÖLGEYİ BEKLEMİYORDUM AMA HİÇ FARK ETMEZ

Egepostası’na değerlendirme yapan AK Parti İzmir 2’inci Bölge Milletvekili Adayı Melek Eroğlu, “Kararı sevinçle karşıladık. Teşkilatta emek veren kadınlardan biri olarak bu sıraya layık görülmem beni çok mutlu etti. Tüm teşkilatıma ve genel merkez yöneticilerime teşekkür ediyorum. Bizim için sıralama hiç önemli değil. Hangi sırada olursak olalım çalışacağız. İkinci bölgeyi beklemiyordum. Ama hiç fark etmez. İzmir’i biliyoruz. Tüm teşkilatı tanıyorum. Hepsi bizim ilçemiz. Hiçbir sıkıntı yok” değerlendirmesini yaptı.

24 MAYIS’TAN HEMEN SONRA SAHAYA İNECEĞİZ

“Teşkilatta görev almış kadınların bu süreçte olması çok önemli. Sanırım 216 kadın adayımız vardı, bu oran sevindirici” diyen Melek Eroğlu, 24 Mayıs’tan itibaren sahaya ineceklerini ve sıkı bir çalışmayla İzmirlilere ulaşacaklarını dile getirdi:

“24 Mayısta aday tanıtım toplantısı var. Hemen akabinde sahaya ineceğiz. Politikamız ve söylemlerimiz belli. İzmir’in sorunlarının çözümü için mecliste elimden geleni yapacağıma söz veriyorum.”

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.