Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Bayraklı Kongresinde Bakan Yılmaz’dan seçmene çağrı

AK Parti Bayraklı Kongresinde Bakan Yılmaz’dan seçmene çağrı

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, muhalefet partileri CHP ve MHP'nin mevcut politikalarıyla iktidara gelemeyeceğini ve bu partilere verilecek oyların Türkiye için zaman kaybına yol açacağını öne sürdü. Bakan Yılmaz, "İktidar olamayan partiye oy vermek zaman kaybıdır. Bizim koşarak, çağdaş uygarlık seviyesinin üzerine çıkmamız gerekir. Koalisyonla harcanacak zaman yok" dedi.

  • Ege Postası
  • 21.12.2014 - 14:12
EGEPOSTASI- HABER SERVİSİ- Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, AK Parti Bayraklı ve Bornova İlçe Kongreleri'ne katılmak için İzmir'e geldi. İlk olarak Havuz Düğün Salonu'nda yapılan Bayraklı kongresine katılan Bakan Yılmaz'a, AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, AK Parti Büyükşehir Grupbaşkanvekili Bilal Doğan, parti yöneticileri ve vatandaşlar eşlik etti. Mevcut ilçe başkanı Yakup Gülcan'ın tek aday olduğu kongrede konuşan Bakan Yılmaz, kongrelerin bir değişim süreci ve bayrak yarışı olduğunu söyledi. Yeni görev alacakların, halka hizmet etme fırsatı bulan kişiler olduğunu vurgulayan Yılmaz, "Herkes doğru yapılan işte yönetime destekçi olmalıdır. Yanlış işlerde de uyarıda bulunmalıdır. Birlik içinde çalışmaya devam edeceğiz" dedi.
 

MUHALEFETE VERİLEN OYLAR ZAMAN KAYBINA YOL AÇAR

AK Parti'nin görevde olduğu 12 yıllık süre içinde önemli projeler hayata geçirdiğini söyleyen Bakan Yılmaz, tüm engellere rağmen hizmet etmeyi sürdüreceklerini belirtti. CHP ve MHP'nin mevcut oylarıyla iktidara gelemeyeceğini ve bu partilere verilecek oyların zaman kaybına neden olacağını ifade eden Yılmaz, "CHP aynı Baas yönetimi gibi, kendileri gibi giyinen, düşünen ve konuşan bir anlayış istiyor. Mecliste bile eleştiriye tahammülleri yok. CHP seçimde yüzde 30'u bulsa kendini başarılı sayacak. Zaten bu orana ulaşsa da iktidara gelemez. Eğer millet, iktidara gelemeyecek partiye oy verirse ülkeye yazık eder. Zaman boşuna geçer. MHP de yüzde 13-15 oy ile iktidar olamaz. İktidar olamayan partiye oy vermek zaman kaybıdır. Bizim koşarak, çağdaş uygarlık seviyesinin üzerine çıkmamız gerekir. Koalisyonla harcanacak zaman yok. İki parti Türkiye'nin her bölgesinden oy alamıyor. İşte AK Parti'nin farkı budur. CHP zihniyeti Erbakan'ı konuşmasından, Erdoğan'ı da okuduğu şiirden dolayı mahkum ettirdi. Allah göstermesin CHP iktidara gelirse herkesi bir kelime ile mahkum ettirir" dedi.
 
BUNLARI TOPLASAN BİR ERDOĞAN YAPMAZ
Cumhurbaşkanlığı seçiminde birçok partinin tek aday etrafında birleştiğini hatırlatan Yılmaz, " 50 kedi bir araya gelse bir aslan yapmaz. Bunlar 50 partiyle de birleşse, AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan yapmaz. Artık borç alan Türkiye'den, borç veren bir ülkeye dönüştük. Millet bunu görüyor ve kendisine hizmet eden AK Parti'ye oy veriyor. Türkiye'de yüzde 10'un üzerinde olan işsizlik oranı hızla düştü. 7 milyon kişiye istihdam kapısı açtık.
Ama daha yapacak işlerimiz var. İşsizliği yüzde 5'e düşüreceğiz. Yerel seçimler ve hükümete
darbe girişimlerine rağmen, sağlanan istikrar ve güven sayesinde Türkiye'ye dışarıdan 10
milyar dolar yatırım geldi" diye konuştu.
 
HERKESE ULAŞACAĞIZ
AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, "Salondaki heyecan ve coşkudan, 2019 yılında Bayraklı'da belediye başkanlığını kazanacağımızı şimdiden görüyorum. Tüm üyelerimizle kararlı bir şekilde çalışacağız. Ev çalışmaları ve halk günleri yapacağız. İlçede sıkılmadık el bırakmayacağız. Yaptığımız hizmetleri anlatacağız. İzmir'de gönüllere gireceğiz. Bunları yaparsak İzmir ve Bayraklı'yı kazanırız. İzmir'de bize oy verenler ve oy verme potansiyeli olanlar var. Bu nedenle bize ihanet edenler dışında herkese ulaşacağız" dedi.
 

PEKDAŞ'A OSMANLICA ÇAĞRISI
İzmir'de mahalle baskısına karşı mücadele ettiklerini söyleyen Delican, "Konak Belediyesi daha önce Osmanlıca kursu açmıştı. Ancak Osmanlıcanın okullarda okutulması gündeme gelince kurs, hiçbir neden gösterilmeden kapatıldı. Bu geri kafalılıktır. Buradan belediye başkanına, Osmanlıca kursunu yeniden açması çağrısında bulunuyorum" dedi.
 
KÜSMEK YOK
Bayraklı İlçe Başkanı Yakup Gülcan ise düğün havasında bir kongre yaptıklarını
söyleyerek, "Bundan sonraki süreçte daha aktif ve etkin olarak çalışmaya devam edeceğiz.Yeni yönetim kurulunun oluşacağı süreçte, kimse kenarda kalmamalı ve bize gönül koymamalıdır. Bu bir bayrak yarışıdır. Her üyemiz birer fahri yönetim kurulu üyesidir" dedi.!

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.