Dolar 32,5983
%0.38
Euro 34,7907
%0.17
Altın 2.497,670
%0.53
Bist-100 9.444,00
%-0.84

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karataş 'İstikrar, rüşvet ve yolsuzlukta sürüyor'

Karataş "İstikrar, rüşvet ve yolsuzlukta sürüyor"

​İlçe Kongrelerine geçtiğimiz hafta başlayan Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanlığı dün de Beydağ, Kiraz ve Bayındır ilçe kongreleri gerçekleştirildi. Kongrelerde konuşan İl Başkanı Necat Karataş; “İstikrar bozulmasın, AKP giderse istikrar bozulur diye propaganda yapıyorlar, evet doğru AKP çok istikrarlı bir siyasi parti, iktidara geldiği günden bu yana rüşvet ve yolsuzluktaki istikrarını hiç bozmuyor” dedi.

  • Ege Postası
  • 21.12.2014 - 10:59
İZMİR- Hafta sonuna 6 ilçe kongresi sığdıran MHP İzmir il teşkilatı dün de Beydağ, Kiraz ve Bayındır ilçe kongrelerini tamamladı. Tek adayla girilen kongrelerde başkanlar ve listeleri delegelerin tamamının oyunu aldı. Kongrelere il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte tam kadro katılan İl Başkanı Necat Karataş, kongrelerde yaptığı konuşmalarda hükümete ve AKP İl Başkanına yüklendi. Karataş, “Vicdanınız olsa o siyasi partide görev yapmazsınız. Yolsuzluk ve rüşvete; talan ve havuzlara dur dersiniz! Demek ki bu yapılan yolsuzluklar sizin için de meşru, sizin için de mubah, sizin için de makul!... Fakat biz bunları kabul etmiyoruz, ne dinimiz ne de töremiz ne de sorumluluklarımız buna izin vermiyor!  İstikrar bozulmasın propagandası yapanlar 12 yıldır bozulmayan tek istikrarın rüşvet ve yolsuzluk istikrarı olduğunu görmüyor musunu? Rüşvet ve yolsuzluğu sokmadıkları alan var m? Üniversite sınavlarından, personel sınavlarına, arazi satışlarından her türlü ihaleye, personel atama ve terfilerinden, havuzlara ve yandaşlara kadar rüşvet, yolsuzluk ve talan istikrarı sürüp gidiyor!

Adalet ne olacak, ahiret ne olacak!

Yetimin hakkı ne olacak, garibin hakkı ne olacak, adalet ne olacak, ahiret ne olacak diye düşünmüyorlar. Mukaddesatımızla alay eden bunlar, milli değerlerimizle savaşan bunlar, bölücüye prim veren bunlar! Fakat bütün bunların da bir hesabı var! MHP bunlardan hesap soracak, yaraları saracak ve yapılanları yeniden inşa edecek tek siyasi partidir. MHP İktidarı geliyor. Bu kongrelerden çıkan iradeler birlik iradesidir, bu salonlardan çıkan iradeler iktidar için İzmir’den edilmiş yeminlerin, azim ve kararlılığın ifadesidir” diye konuştu.

MHP Bayındır’da İbrahim Soğancıoğlu güven tazelerken, MHP’nin Belediye başkalığını kazandığı Kiraz’da Selim Demirel, Beydağ’da ise Belediye başkan adayı ve ilçe eski başkanı Alaaddin Topçu delegeleri tamamın oyunu alarak ilçe başkanı oldular. MHP İzmir’de bugün Çeşme, Karaburun ve Buca kongreleri gerçekleştirilecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.