Dolar 32,4994
%0.27
Euro 34,5638
%0.2
Altın 2.497,500
%0.58
Bist-100 9.548,00
%-1.36

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
​Ünlü yazarların gökdelen kapışması

​Ünlü yazarların gökdelen kapışması

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, kendisi için ‘Pensilvanya kuklası… Aydın Doğan’ın özel tetikçisi… basit ve ahlaksız’ diyen hükümete yakın Yeni Şafak gazetesinin ‘şahin‘ yazarlarından Cem Küçük’e yanıt vermekte gecikmedi: “Gazeteci değil, sekizinci sınıf arazi mafyası bozuntusu.”

  • Ege Postası
  • 24.11.2014 - 11:23
İZMİR - Cem Küçük’ün ‘Türk medyasının Julian Assange’ları ağır bedel ödeyecekler!‘ diyerek aralarında Hakan’ın da olduğu gazetecileri hedef göstermesinin ardından iki isim arasında alevlenen ‘tetikçi’ polemiğinde söz sırası Ahmet Hakan’daydı.
 
‘Ahmet Hakan’ı işten atmazsan… O inşaatı unut’
Bugünkü köşesinde, Küçük’ün 22 Kasım tarihli yazısında, “Aydın Doğan’ın İzmir’deki Turyağ fabrikasının yanındaki arazide Erman Ilıcak’la yapmak istedikleri gökdelenin detaylarının farkında olduğumu söylemek isterim. Gökdeleni Ahmet Hakan gibi tetikçileri besleyerek yapamayacağını herhalde biliyordur” ifadeleri kullandı.
 
“Ne demek istiyor bu adam'
 
Şunu demek istiyor:
 
*
 
Ey Aydın Doğan!
 
Senin İzmir’de bir inşaat işin var.
 
Bu inşaatında sorunlar var.
 
Eğer Ahmet Hakan’ı işten atarsan… O sorunları görmezden geliriz.
 
Eğer Ahmet Hakan’ı işten atmazsan… O inşaatı unut.”
 
Çakıcı köşe yazarı olsa cesaret edemezdi
Kendine ‘gazeteci’ diyen hiç kimsenin, elinde var olduğunu iddia ettiği belge ve bilginin ‘ucunu göstererek’, ‘Ahmet Hakan’ı işten atmazsan… Bunun arkasını getiririm ha’ diye yazmayacağını savunan Hakan, bunun mafyanın bile yapmayacağı bir iş olduğunu belirtti.
 
“Alaattin Çakıcı köşe yazarı olsa… Bu kadar açıktan şantaj yapmaya, tehdit etmeye cesaret edemezdi” diyen Hakan, Küçük’ün bu ‘cüreti’ nereden bulduğunu sorguladı.
 
Cem Küçük için ‘Gazeteci değil, sekizinci sınıf arazi mafyası bozuntusu’ ifadesini kullanan Hakan, gerekçelerini ise şöyle sıraladı:
 
 “Gazeteci”, elindeki belge ve bilgiyi, tehdit ve şantaj malzemesi olarak kullanmayı aklının ucundan geçirmeden “şak” diye yazar.
 
“Mafya” elindeki belge ve bilgiyi, gizli kapaklı mesajlarla şantaj ve tehdit malzemesi olarak kullanır. (Cumhuriyet)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.