Dolar 32,3654
%0.15
Euro 34,9546
%-0.32
Altın 2.325,560
%0.22
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'in o ilçesi yangın kabusu yaşadı

İzmir'in o ilçesi yangın kabusu yaşadı

İzmir'in Menemen İlçesi'nde mum imalatı yapılan kimya fabrikasında yangın çıktı. Fabrikayı saran alevler, yaklaşık 5 saatlik çalışmanın ardından söndürülürken, işyerindeki 4 işçi yara almadan kurtuldu.

  • Ege Postası
  • 23.11.2014 - 13:31
İZMİR - Menemen İlçesi Koyundere Semti Ulus Mahallesi numara 100/12'de bulunan ve mum imalatı yapılan fabrikada, bugün saat 04.00 sırlarında, ilk belirlemelere göre bu ürünün hammaddesi olan parafin hazırlamak için kullanılan kızgın yağ dolu kazanının alev almasıyla yangın çıktı. Fabrikada çalışan 4 işçi durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Yanıcı maddelerin tutuşmasıyla alevler metrelerce yükseğe ulaştı. Bütün fabrikayı saran alevlere, İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı 20 itfaiye aracı ile 100 personel müdahale etti.



Tüpraş'ta bulunan özel itfaiye araçları da takviye olarak olay yerine geldi. Alevlere köpüklerle müdahale eden itfaiye ekipleri, 5 saatlik çalışma sonrasında yangını, yakındaki bir taşımacılık firmasına sıçramadan kontrol altına alınarak söndürdü. Yangında ölen ya da yaralanan olamadı. İlk belirlemelere göre yangının, mumun ham maddesi olan parafin yapımında kullanılmak için hazırlanan kızgın yağ kazanının bir anda alev alması sonucu çıktığı öğrenildi. Fabrikada büyük çapta hasar oluştu. Yangının kesin çıkış nedeninin bilirkişi incelemesinin ardından netlik kazanacağı belirtildi. Polis yangınla ilgili soruşturma başlattı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.