Dolar 32,4739
%-0.04
Euro 34,7309
%-0.69
Altın 2.440,330
%0.17
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
​Ve Kocaoğlu oyunu kullandı

​Ve Kocaoğlu oyunu kullandı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Aziz Kocaoğlu önseçim için oyunu kullandı. Kocaoğlu, "CHP bugün önemli bir demokrasi sınavı veriyor. Aday adayları arasında bir yarış var. Aday adayları kendini üyeye emanet etti. Bütün hepsine başarılar diliyorum" "dedi. Kocaoğlu partiye emeği geçmiş isimlere oy verdiğini ifade etti. ​Ve Kocaoğlu oyunu kullandı

  • Ege Postası
  • 29.03.2015 - 13:18
SERCAN AVCI/ HABER SERVİSİ- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Aziz Kocaoğlu oyunu Bornova Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde kullandı.

ÖNEMLİ BİR DEMOKRASİ SINAVI VERİYORUZ

Oy kullandığı okulda partililerin yoğun ilgisiyle karşılanan Kocaoğlu'na İlçe Başkanı Fatma Doğru eşlik etti.  Kocaoğlu oyunu kullandıktan sonra Egepostası'na yaptığı açıklama da, "Her CHP'li gibi oyumu kullandım.  Partimiz için hayırlısı olsun. CHP bugün önemli bir demokrasi sınavı veriyor. Aday adayları arasında bir yarış var. Aday adayları kendini üyeye emenat etti. Bütün hepsine başarılar diliyorum"dedi.



SORUMLULUK SADECE BENİM DEĞİL
İzmir'den önseçim girmesi için Kılıçdaroğlu'na yaptığı davetin karşılık bulmasıyla ilgili konuşan Kocaoğlu, " Sayın Genel Başkanımızın İzmir'den önseçime girmesi onur verici. Karınca kararınca bir katkım olduysa mutlu olurum. Buradan Genel Başkanımızı açık ara önde çıkarma, 7 Haziran'da da Türkiye'nin başbakanını İzmir'den çıkarma hedefimiz var. Umuyorum başarırız. Genel Başkanımız kendisini İzmir'e emanet etti. İzmirlilerin davet, istek ve eğilimi sonrası bir değerlendirme yapıp Genel Başkanımıza çağrıda bulundum.Sorumluluk sadece benim değil, 129 bin CHP'li üye ve 4 milyonun üzerindeki İzmirlinin " dedi.

Kocaoğlu partiye emeği geçmiş isimlere oy verdiğini ifade etti. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.