Dolar 32,2629
%0.02
Euro 34,6917
%-0.05
Altın 2.400,530
%0.01
Bist-100 10.337,00
%0.68

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
​CHP İzmir’de kayıp aranıyor: Engin seçim sonrası masaya yumruğunu vuracak!

​CHP İzmir’de kayıp aranıyor: Engin seçim sonrası masaya yumruğunu vuracak!

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine sayılı günler kala, CHP İzmir İl Yönetimi tam kadro olamamakta sıkıntı yaşıyor.Çeşme Ilıca Plajı’nda yapılan seçim çalışmasının sadece 5 yöneticiyle yapılması, ev sahibi olunan bayramlaşma töreninde tam kadro olunamaması ve son olarak seçim stratejisinin masaya yatırıldığı il yönetim kurulu toplantısına yöneticilerin yarısının katılmaması İl Başkanı Ali Engin’i kızdırdı. Engin, Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrası masaya yumruğunu vuracak.

  • Ege Postası
  • 01.08.2014 - 09:05
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrası il yönetiminde neşter vuracak. Engin, il yönetiminde görev değişikliğine gidecek, il yöneticilerinin sorumlu oldukları tüm ilçeleri değiştirecek. Engin’i bu hamleye iten neden ise 30 kişilik yönetim kurulunun yarısına yakının yerel seçim sonrası  çalışmalara ve toplantılara katılımda pasif kalması.   

YARISI KAYIP
Geçtiğimiz günlerde CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve çatı aday Ekmeleddin İhsanoğlu’nu dolu dolu programlarla ağırlayan CHP İzmir Örgütü’nde bir çok il yöneticisinin pasif kalması il yönetiminde huzursuzluk yarattı. Çeşme’de Ilıca’da yapılan plaj çalışmasında sadece 5 il yöneticisi yer alırken,Fuar’daki  bayramlaşma töreninde de il yönetimi tam kadro olamamıştı. Son olarak seçim haftasında sahada uygulanacak programın oluşturulduğu yönetim kurulu toplantısına il yönetiminin yarısına yakının katılmaması Engin’in tepkisini çekti.Engin ve bir çok yöneticinin toplantıda bu yönde sitem ettiği öğrenildi.

AZ İSİMLE YÜKÜ OMUZLUYORUZ
Engin’in uzun süredir yakın çevresine de, “Süreçte bir çok isim pasif kaldı. Az sayıda isimle yükü omuzluyoruz” serzenişinde bulunduğu öne sürüldü.

ÖNCELİKLE NEŞTER VURACAK
Engin’in yaz ayıyla birlikte temposu düşen il yönetiminde seçim sonrası neşter vuracağı öğrenildi. Engin, il yönetiminin yeniden motive olması için görevli oldukları ilçeleri değiştirecek.Engin seçim sonrası tam katılımla yapılacak toplantıda değişiklikleri bildirecek, yöneticilerden yeniden aktif olmalarını isteyecek.Engin’in başkan yardımcılıklarında da değişikliğe gidebileceği belirtiliyor. Engin’in “yorulan istifa etsin” seçeneğini de masaya koyabileceği il binası koridorlarında dillendiriliyor.

KİMLER PASİF KALDI
Yerel seçimlerin ardından programlara az sayıda katılan, toplantılarda genellikle yer almayan il yöneticileri arasında Ali Karabay, Fulya Türkeli, Ayşe Eğrikülah, Savaş Akıncı, Niyazi Arslan, Berk Ulusal, Burcu Özalp ve Bahattin Özdemir  gibi isimlerin olduğu öğrenildi.


 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.