Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
2 ton cam şişe geri dönüşüme kazandırıldı

2 ton cam şişe geri dönüşüme kazandırıldı

Bayraklı Belediyesi, atık cam şişelerin geri dönüşüme kazandırılması için yürüttüğü çalışma kapsamında kısa sürede yaklaşık 2 ton cam şişenin toplanmasını sağladı. Bayraklı'da 2 ton cam şişe geri dönüşüme kazandırıldı

  • Ege Postası
  • 01.08.2015 - 09:54
İZMİR - Bayraklı’nın daha temiz ve yaşanılabilir kent haline gelmesi için çalışmalarını sürdüren Bayraklı Belediyesi, ilçenin en işlek cadde ve sokaklarına 80 adet cam kumbara yerleştirdi. Yerleştirilen cam kumbaralar belli periyotlarlarda ilgili firma tarafından toplandı. Kısa sürede kumbaralardan 1 ton 753 kilogram cam şişe toplanarak geri dönüşüme kazandırıldı. Böylece cam atıkların çevreye vereceği zararın önüne geçildi.



ÇEVRE KİRLİLİĞİNDE AZALMA OLDU
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Cam kumbaraların yerleştirilmesinin ardından çöp tenekelerine ve çevreye atılan cam atıklarında azalma olduğunu gördük. Bu sayede çevre kirliliğini önlerken, atık maddenin geri dönüşüme kazandırılmasını sağladık. Tüm vatandaşlarımızın çevreye karşı duyarlılık göstermesini istiyoruz. Çocuklarımıza temiz bir dünya bırakmak istiyorsak buna dikkat etmemiz gerekiyor. Özellikle anne ve babalara büyük görev düşüyor. Küçük yaşlardan itibaren çocuklarına çevre bilincini aşılamaları gerekiyor" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.