Dolar 32,5995
%0.38
Euro 34,7997
%0.19
Altın 2.505,390
%0.84
Bist-100 9.431,00
%-0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
1923 Aydınspor 10 futbolcuyla sözleşme imzaladı

1923 Aydınspor 10 futbolcuyla sözleşme imzaladı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan 1923 Aydınspor, anlaştığı 10 futbolcunun sekiziyle iki yıllık sözleşme imzaladı. Kulüp binasında düzenlenen imza törenine Başkan Süha Bayırlı, Sportif Direktör Ali Aydın, yöneticiler...

  • Ege Postası
  • 12.07.2013 - 17:50
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan 1923 Aydınspor, anlaştığı 10 futbolcunun sekiziyle iki yıllık sözleşme imzaladı. Kulüp binasında düzenlenen imza törenine Başkan Süha Bayırlı, Sportif Direktör Ali Aydın, yöneticiler Erdal Sakalı ve Tunç Erlaçin ile Teknik Direktör Hüsnü Özkara da katıldı. 1923 Aydınspor, Göztepe’den kaleci Kazım Sarı, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’dan sol bek Hakan Macit, orta saha oyuncusu Sefa Aksoy ve, ön libero Samet Kumbaşı, Kastamonuspor’dan sağ bek Fırat Sağesen, Isparta Emrespor’dan orta saha oyuncusu Fatih Kemikler, Göztepe’den forvet Özgür Uysal ve daha önce anlaşmaya vardığı eski oyuncusu Galatasaray’dan stoper Ahmet Kesim ile sözleşme imzalayarak kadrosunu güçlendirdi. Anlaşmaya varılanlardan İnegölsporlu Bayram Çetin ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’dan forvet Ömer Yalçın törene katılmazken bu futbolcuların, pazartesi günü 1923 Aydınspor formansı giymek için imza atacağı belirtildi.

Takıma faydalı olacak futbolcular transfer ettiklerini belirten Kulüp Başkanı Bayırlı, dış transferi büyük ölçüde kapattıklarını söyledi. İstedikleri futbolcuları aldıklarını dile getiren Teknik Direktör Özkara da, “Takımımıza yararlı olabilecek futbolcularla anlaştık. Oynayana, oynatana ve seyredene zevk veren bir futbol sergilemek istiyoruz. Seyircimizi her zaman yanımızda görmek istiyoruz. Yapmış olduğumuz transferlerle birlikte mevcut kadromuz 29 futbolcuya yükseldi. Bunun dördü, altyapıdan üstyapıya kazandırmış olduğumuz futbolcular. Bu sezon başarıyı yakalamak için böyle bir kadro oluşturduk. Başarılı bir kadro kurduğumuza inanıyorum. Bu kadrodan ümitliyiz. Sezonu en iyi yerde tamamlamak istiyoruz.” dedi. Topuk Yaylası’nda 25 Temmuz 2013'te başlayacak kampa 29 futbolcuyla gidecek olan Özkara, 13 günlük kampta üç hazırlık maçı yapacaklarını, ilkini 3 Ağustos’ta Buğsaşspor ile oynayacaklarını kaydetti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.