Dolar 32,5418
%0.17
Euro 34,9253
%-0.13
Altın 2.443,630
%0.3
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı'da İsmail Sarı rüzgarı

Bayraklı'da İsmail Sarı rüzgarı

AK Parti Bayraklı Belediye Başkan aday adayı İsmail Sarı, çalışmalarını vatandaşların büyük ilgisi ve desteği ile sürdürüyor. Önceki gün Bayraklı Sevgi Yolu’nda esnaf ziyareti yapan ve vatandaşlarla buluşan İsmail Sarı, Bayraklı’ya karşı sorumluluğu bulunduğunu ve hizmet borcu olduğunu söyleyerek, “Geçmişte sokaklarında oyun oynadığımız, çocukluğumuzu yaşadığımız, büyüdüğümüz, okuduğumuz, çalıştığımız güzel ilçemiz Bayraklı’nın üzerimizde emeği olduğu için, bu emeğe karşı olan hizmet borcumuzu ödemek adına yola çıktık” dedi.

  • Ege Postası
  • 04.11.2013 - 11:11
İZMİR- Yıllarını verdiği, yaşadığı, büyüdüğü, hüzünlerini ve mutluluğunu paylaştığı çevresine, mahallesine, ilçesi Bayraklı’ya karşı sorumluluğu bulunduğunu hatırlatan İsmail Sarı, “Hayatta hepimizin sorumlulukları var. Eşimize, çocuklarımıza, ailemize, arkadaşlarımıza, çevremize ve en önemlisi ülkemize karşı büyük sorumluluklarımız var. Medeniyet değerlerimizin hepimize bireysel ve toplumsal olarak yüklediği sorumluluklar var. Yıllarımızı verdiğimiz, yaşadığımız, büyüdüğümüz, kimi zaman hüzünlendiğimiz, kimi zaman mutluluğu paylaştığımız çevremize, mahallemize, ilçemize karşı sorumluluklarımız var. Türkiye’nin yıldızı İzmir’e karşı sorumluluklarımız var. Birçok medeniyete ev sahipliği yapmış, geçmişiyle övündüğümüz, ecdadımızın mirası olan ve vatandaşı olmaktan gurur duyduğumuz ülkemiz için sorumluluklarımız var. 11 yılda muhteşem başarılara imza atmış, Türkiye’yi yeniden ayağa kaldırmış, insanımıza yeniden özgüven sağlamış olan Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve millete hizmet hareketi AK Parti’ye karşı sorumluluklarımız var. Sorumluluklarımızın farkında olarak taşın altına elimi koymak için adayım. Teşkilatıyla, yaşlısıyla, genciyle, kadınıyla bir bütün olmak için adayım. İnsanımıza, çocuklarımıza, gençlerimize yatırım yapmak ve onları kazanmak için adayım. Bilgi ve tecrübelerimi paylaşmak, Bayraklı’yı yaşam kalitesi yüksek bir ilçe yapmak için adayım. Bayraklı için hayallerimi, projelerimi hayata geçirmek için adayım” dedi.

Gücümüzü birlik ve beraberliğimizden alıyoruz

Sahip olduğu birikim ve deneyimle, inanç, kararlılık, özlem, aşk ve heyecanla Bayraklı’ya hizmet etmek ve vatandaşın hizmetkarı olmak için aday olduğunu hatırlatan İsmail Sarı, “Gücümüzü birlik ve beraberliğimizden alıyoruz. Şeffaf, adil ve istişare eden hizmet anlayışı ile bütün vatandaşlarımızla köklü geçmişimiz üzerine güçlü geleceğimizi hep birlikte inşa edeceğiz. Geleceğin mutlu ve müreffeh Bayraklı’sını hep birlikte kuracağız. Hizmet için çıktığım bu yolda bana destek veren tüm yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.