Dolar 32,5136
%0.12
Euro 34,7226
%-0.03
Altın 2.500,950
%0.66
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kökoğuz Bayraklı'nın her yerinde

Kökoğuz Bayraklı'nın her yerinde

AK Parti Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Mimar Ali Kökoğuz Soğukkuyu Mahalle Muhtarı Mehmet Yaşar Gök' ü ziyaretinin ardından pazaryerinde vatandaşlarla buluştu.

  • Ege Postası
  • 04.11.2013 - 10:37
Soğukkuyu Mahalle Muhtarı Mehmet Yaşar Gök' ü ziyaret eden Kökoğuz mahallenin sorunları hakkında bilgi aldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Muhtar Gök mahallenin yapısı ve sorunlarıyla ilgili bilgi verdi. Nitelikli adayların olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Gök, Kökoğuz' a çalışmalarında başarılar diledi.
Yerel yönetimlerde muhtarlıkların önemine vurgu yapan Kökoğuz da Muhtar Gök' ü çalışmalarından dolayı tebrik etti. Sıcak bir ortamda geçen görüşmenin ardından pazaryerinde geçen Mimar Ali Kökoğuz eşi ile beraber halkla kucaklaştı. Burada sıcak bir ilgi ile karşılanan Kökoğuz yurttaşların Bayraklı Belediyesi ile ilgili şikayetlerini dinledi. Bayraklı Belediyesi' nin hizmetlerinden memnun olmadıklarını dile getiren mahalle sakinleri mevcut pazaryerinin de Karşıyaka Belediyesi tarafından yapılmış olduğunun altını çizdi.
Eşi ile beraber halkın arasında olması ile büyük takdir toplayan Kökoğuz bayan seçmenlerin de sempatisini kazandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.