Dolar 32,4045
%-0.25
Euro 34,7420
%-0.66
Altın 2.438,740
%0.1
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’li Sarı parti içi eğitim turunda

CHP’li Sarı parti içi eğitim turunda

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Perihan Sarı, CHP İzmir İl Eğitim Sekreteri Abdullah Aydemir ile birlikte; Bayraklı’da CHP Parti Okulu Çalışma Grupları’nı denetledi.

  • Ege Postası
  • 17.12.2012 - 14:41
İZMİR- Alan çalışmasındaki “Dokunarak Öğrenme” sosyal proje grubunun İzmir Doğal Yaşam Parkı gezisine de katılan Perihan Sarı, çocuklarla lemur besledi, alışveriş yaptı.  

CHP Genel Başkan Yardımcısı Perihan Sarı’nın İzmir turu, hem denetleme hem de parti içi eğitim gruplarında yer alan partililere moral motivasyon niteliğindeydi. İzmir’de gerçekleştirilen eğitimlerin ölçme-değerlendirme sistemleri ve uygulama sonuçlarının çok iyi düzeyde olduğunu belirterek, “İzmir Türkiye’ye örnek. CHP Genel Merkezi’ndeki koordinasyon toplantılarında İzmir deneyimlerimizi tüm örgütlerimizle paylaşıyoruz” dedi.  

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sarı’nın ziyaret ettiği Bayraklı İlçesi Parti Okulu bünyesindeki “Üyelerin Temel Siyaset Eğitimi” kapsamındaki proje toplantısında CHP PM Üyesi Hüseyin Saygılı, CHP İzmir İl Eğitim Sekreteri Abdullah Aydemir, CHP Bayraklı İlçe Başkanı Levent Ölçer, bazı il ve ilçe yöneticileri de hazır bulundu.

Her katılımcının eğitimler sonunda sosyal projeler hazırlamakla yükümlü olduğunu vurgulayan CHP Genel Başkan Yardımcısı Sarı, “Sosyal projeler hazırlandıktan sonra bu projeler sahada uygulanacak. Bu uygulamaların partimize ve halkın iktidarı hedefimize katacağı çok şey olacak. Ben eğitimler konusunda titiz bir çalışma yürüten İl Başkanımız Ali Engin’e, İzmir İl Eğitim Sekreteri Abdullah Aydemir’e ve  tüm il yöneticilerine teşekkür ediyorum” dedi.

 Dokunarak öğrenme

 Sarı sosyal projeler kapsamında Balçova İl Genel Meclisi Üyesi Banu Gençkan liderliğinde gerçekleştirilen “Dokunarak Öğrenme” başlıklı alan çalışmasını da yerinde incelemek üzere Sasalı’daki İzmir Doğal Yaşam Parkı’nı ziyaret etti.

 İzmir’de yaşayan dezavantajlı toplum kesimlerinin kentlilik bilincine sahip olması ve kent kültürüne-değerlerine sahip çıkmasını amaçlayan geziler içeren programda, İzmir Doğal Yaşam Parkı ve  Tropik Merkez de gezildi. Burada Gençkan, eğitmen grubu ve çocuklarla halka kuyruklu lemurları muz ve marul ile besleyen Sarı, çocuklarla birlikte anı fotoğrafı çektirdi. Park yetkilisinden bilgi alan Perihan Sarı, Bahadır Hediyelik Eşya Satış Merkezi’nden yılbaşı hediyesi için alışveriş yaptı ve bez zürafa oyuncak satın aldı.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.