Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Başbakan satansever!'

'Başbakan satansever!'

MHP'li Vural Erdoğan'a, "Senin vatanseverliğin ancak satanseverliktir'' dedi.

  • Ege Postası
  • 18.02.2013 - 16:31

ANKARA - MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, ''Milliyetçiliği ayaklar altına alanlar, TBMM kürsüsünde, büyük Türk milleti önünde namus, şeref yemini edip o namus, şeref sözünü ayaklar altına alanlardır'' dedi.

Vural, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Midyat'taki toplu açılış töreninde ''Bu süreçte kimse bizim karşımıza Kürtlükle çıkmasın, kimse bizim karşımıza Türklükle de çıkmasın. Biz her türlü milliyetçiliği, ayaklarının altına almış bir iktidarız'' sözlerine tepki gösterdi.

Erdoğan'ın, milletin milli ve manevi değerlerine savaş açtığını, millete karşı düşmanca söylemler kullandığını öne süren Vural, ''Ayaklar altına alınmadık hiçbir manevi değerimiz kalmamıştır'' dedi.

Erdoğan'ın hedefinde artık Türk milletinin şahsiyeti ve varlığının olduğunu iddia eden Vural, ''Yahudi cesaret madalyalı Başbakan, bugün de bölücülük madalyasını almak için PKK ile birlikte bebek katilinin hamiliğinde milletimizi tehdit etmektedir'' görüşünü savundu.

Vural, Başbakan Erdoğan'ın şehit ve gazileri millete karşı koz olarak kullandığını ileri sürerek, ''Milletin şeref ve haysiyetini pazarlık konusu yapanlar, milletimizin ruhunu, imanını ve kardeşliğini teslim etmesini istiyorlar. Kullandıkları her söz, her ifade bir bölücü mayını, kurşunu, füzesi, kahpe ve kalleş kurşun gibi milletin varlığına ve değerlerine yönelmiştir'' diye konuştu.

Millet ve milliyetçilikle bağını koparan zihniyetin milliyetçilikten hiçbir şey anlamadığının açık olduğunu dile getiren Vural, şunları söyledi:

''Milliyetçilik duygusuna sahip olmayan, milli şuura sahip olmayan toplumun millet manzarası göstermesi mümkün değildir. Millet varsa millet ve milliyetçilik vardır. Bugün milliyetçiliği ayaklar altına almak isteyen zihniyetin asıl amacı, milletin değerlerini ayaklar almaktır. Milliyetçiliği ayaklar altına almak, 'Çanakkale geçilmez' diyenleri, Sevr'i yırtıp atanları ayaklar altına almak demektir. Milliyetçiliği ayaklar altına almak isteyenler, zihniyeti işgal edilenlerdir, Cumhuriyet'i, Kurtuluş Savaşı'nı hazmedemeyenlerdir, vatandaşlarımızı yönetenlerin kulu yapmak isteyenlerdir. Milliyetçiliği ayaklar altına alanlar nankörlerdir. Milliyetçiliği ayaklar altına alanlar, TBMM kürsüsünde, büyük Türk milleti önünde namus, şeref yemini edip o namus, şeref sözünü ayaklar altına alanlardır. Milliyetçiliği ayaklar altına alanlar ırkçılığa, faşizme, komünizme ve emperyalizme karşı duramayanlardır. Bugün ne hazindir ki Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin Başbakanı olan zat, büyük Türk milleti önünde şeref ve namus üzerine yemin eden zat, Marksist ve Leninist terminolojiyle, PKK terminolojisiyle millete ve milliyetçiliğe saldırmaktadır. Onlar, var olmamızın kararlılığı ve aklı olan bayrağımızı ayaklar altına almak isteyenlerdir.''

 Başbakan Erdoğan'ın vatansever olduğunu söylemesini de eleştiren Vural, ''Senin vatanseverliğin ancak Hollanda'nın, Almanya'nın Patriot füzeleri kadar vatanseverdir. Senin vatanseverliğin ancak satanseverliktir'' dedi.

 

Erdoğan'ın, milleti başının üstünde tutması gerektiğini ifade eden Vural, ''Sana milletimizin değerlerini öptürmeyi öğreteceğiz. Millet sana bunları öğretecek. Bu millet, hakaret söylemlerin karşısında cevapsız durmayacaktır. Sen kim oluyorsun da milletin tarihine, kardeşliğine, kültürüne, vicdanına, dinine ve imanına bağlılığı ifade eden milliyetçiliği ayaklar altına alıyorsun- Millet sana hakaret etmek, değerlerimizi, kimliğimizi ayaklar altına almak için, PKK ile, bölücülerle, ırkçılarla, BOP'çularla kimliğimizi peşkeş çekmek için oy vermedi'' diye konuştu.

 

Milletin bu kadar hakareti hazmedemeyeceğini ifade eden Vural, ''Bu vatan size neyledi-'' diye sordu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.